Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изработка на зъбни колела

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Изработка на зъбни колела

Колегите изредиха бая варианти, аз към пловдивските ти добавям и ил-мет.

Може и да не са евро, но в левове може и да не стигнат

На мен ми се вижда голям филм, за единия скоростомер Отделно, че ще е вярно доде не смениш размера гуми
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Такааа, не съм звънял на никой, защото намерих прекрасно решение за без пари
      Евентуално по-натам ще ми трябва изработка за други зъбни колела (ама от ПА) та контактите са много полезни, благодаря.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Във фирма РИГ и Тератицит - Габрово могат всичко.Това е бившият завод Болшевик.Имат и лаборатория и база.Даже и кадри Правили сме зъбни колела за скоростна кутия...Не знам дали ще ти хареса цената обаче че за единична бройка от идентичен материал и да покрива 100% качествата на оригинала отиваш към 500 лв.При нас проблемът беше че хората казаха - толкоз зле като оригиналното не можем да го направим - новото ще е най здравото в цялата кутия - поздрави на феновете на Кия спортидж
        BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнение
          Във фирма РИГ и Тератицит - Габрово могат всичко.Това е бившият завод Болшевик.Имат и лаборатория и база.Даже и кадри Правили сме зъбни колела за скоростна кутия...Не знам дали ще ти хареса цената обаче че за единична бройка от идентичен материал и да покрива 100% качествата на оригинала отиваш към 500 лв.При нас проблемът беше че хората казаха - толкоз зле като оригиналното не можем да го направим - новото ще е най здравото в цялата кутия - поздрави на феновете на Кия спортидж
          Колегааа, тия или са заринати с работа, щото са най-добрите в света,
          или тоя дето ценообразува има некви проблеми !
          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
            Колегааа, тия или са заринати с работа, щото са най-добрите в света,
            или тоя дето ценообразува има некви проблеми !
            Ако някога си се занимавал с изработката на някакъв детайл , нямаше да говориш така.
            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
              Ако някога си се занимавал с изработката на някакъв детайл , нямаше да говориш така.
              Колега, точно в това съм добър, да правя това, което повечето хора не могат, колкото и нагло да ти звучи.

Имам хора за почти всичко и навсякъде, и предпочитам да си платя, но ако никой не може да помогне най-тегавите казуси ги решавам сам.
              С повечко мислене, щото "Всяка болка има лек.", всичко става, трудното е да върнеш някой от оня свят.

Много ми е интересно как ще докараш до 500лв. като труд и материал зъбно колело за скоростна кутия ?!

Коментар

Много ми е интересно как ще докараш до 500лв. като труд и материал зъбно колело за скоростна кутия ?!
                Аааа, и до 1500 мога да докарам, без много да ми мигне окото ( гледайки в тавана)..

Пък като ти обяснят за ТВЧ, притриване, припасване, и докарване на вода от девет дерета от операции, дето само са четени в ТМТ - одма съм ги докарал до горната цифра, че може и да я подмина...

Коментар

Начи, младежи, не бъркайте цена и себестойност. Не нямат връзка.
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    Начи, младежи, не бъркайте цена и себестойност. Не нямат връзка.
                    Ич не ги бъркам, цената зависи от пациента !

Идеята е да вземеш на някой парите, и той пак да дойде,
                    а глупости всеки може да си говори,
                    ма за всяко представление си трябва публика.

Коментар

Идеята е да вземеш на някой парите, и той пак да дойде,
                      Те това е квинтесенцията на съвременното ценообразуване!

Казано чисто и просто - верно е.

Коментар

Колега, точно в това съм добър, да правя това, което повечето хора не могат, колкото и нагло да ти звучи.

Имам хора за почти всичко и навсякъде, и предпочитам да си платя, но ако никой не може да помогне най-тегавите казуси ги решавам сам.
                        С повечко мислене, щото "Всяка болка има лек.", всичко става, трудното е да върнеш някой от оня свят.

Приблизително 85лв. са ти ДДС , някаква част амортизация на скъпо струващи машини , ток , ... Първо трябва да се направи проба на материала , за да се знае от какво да се изработи. Да се вземат точни размери , чертеж .Да се направи компютърна програма. Да се изработи на скъпо струващи машини. Да се направи малко сложна термична обработка така , че зъбите да са много твърди а колелото по-меко. Сигурно пропускам нещо , но тези които разбират ще допълнят. Обаче ако поръчаш 1000бр. цената може да стане по 50лв.
                        В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Ползвал съм тератицит за единична бройка. Много трудна комуникация със служителите с постоянно отлагащи се срокове за отговор за технологична възможност, после за оферта и накрая за изработка. Крайният резултат обаче беше отличен, цената не толкова
                          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
                            Приблизително 85лв. са ти ДДС , някаква част амортизация на скъпо струващи машини , ток , ... Първо трябва да се направи проба на материала , за да се знае от какво да се изработи. Да се вземат точни размери , чертеж .Да се направи компютърна програма. Да се изработи на скъпо струващи машини. Да се направи малко сложна термична обработка така , че зъбите да са много твърди а колелото по-меко. Сигурно пропускам нещо , но тези които разбират ще допълнят. Обаче ако поръчаш 1000бр. цената може да стане по 50лв.
                            Колега, това са общи приказки, а не сметки,
                            а и трябваше да ги докараш до 500лв. за 1бр.
                            За 1000 бр. китайците пеша ше ги донесат докато някой "бай" още настройва машините и се чеше по главата, и то на ебати цената.

Няма стругар или фрезист който да си дава зор, независимо от парите.

С тези които работя се е "Ела утре", а "утре" е "аре мИни след два часа" или, в най-добрия случай "а пий едно кафе",
                            затова съм до фрезата или струга, а и гледам за размерите, щото после трябва да почваме наново, а ако съм дал и 70-80лв. за материал, ептен нема да ми се въжат нещата.

Коментар

Намерил съм човек който ми взе по 450 лв. за зъбна двойка закалени колела за скоростна кутия.
                              Добре ли е ?.....Не разбирам защо трябва да се спори когато има факти т.е. твърдение което не ощетява никой.
                              Някой работят скъпо други не ... кой как му отърва.
                              Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                              Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
                                Намерил съм човек който ми взе по 450 лв. за зъбна двойка закалени колела за скоростна кутия.
                                Добре ли е ?.....Не разбирам защо трябва да се спори когато има факти т.е. твърдение което не ощетява никой.
                                Някой работят скъпо други не ... кой как му отърва.
                                Не, човека е намерил кой да му даде толкова пари.
                                Дали е добре, не знам, но щом си ги дал, значи те устройва.
                                Следя ти проектите, и ти не си пример за средностатистически масов потребител.

А повода за темата е червяк за километраж.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X