Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Части за ц10

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Части за ц10

Здравейте колеги здобих се струг ц10 но възникнаха някои проблеми за които ще пусна друга тема със снимки и т.н.т .Сега ме интересува от къде поръчате части за вашите машини Трябват ми вал-зъбно колело за спортната кутия а също и зъбните гребени .Също ме интересува и от къде мога да си намеря и някакъв каталог с номера на частите

От: Части за ц10

Не знам на кой е производство, но за C 11части има в ЗММ - Враца. ЗММ Сливен също може да свършат работа. За други се съмнявам да има, говорим за нови.
    п.п. Сетих се, че колегите във Велинград правят някои резервни части за стругове - ВСК Кентавър - ЗММ.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

И аз незнам какво производство е на него има табелка ЗРММ Враца

Коментар

Тогава търси в ЗММ Враца. Имат сайт, там ще намериш контакти. Имат доста неща налични, пращат с куриери.
        Ford Maverick II 2.3 XLT
        Ford Mondeo MK5

Коментар

"ЗРММ Враца"-Завод за ремонт на металорежещи машини.Демек твоята машина е рециклирана там , а не е произведена там.Ако все още работят, би трябвало да имат части за типа машини ,които са се отремонтирвали .Много от ЗММ-тата вече не работят и са разпродадени. Дано имаш късмет!Успех!
          "Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава!"
          Ат.Буров.

Коментар

Да това го знам че е ремонтиран във Враца но как мога да разбера къде е произведен?

Коментар

Струга ти е произведен в ЗММ Троян . Преди 3 години го нарязаха на скрап . Резервни части търси във Враца в ЗРММто то поне до преди половин година още работеше или във ВСК Кентавър Велинград .
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

От ЗММ Враца пазарувах преди 2-3 седмици. За троянски стругове имат чаркалаци. Във Велинград също.
                Ford Maverick II 2.3 XLT
                Ford Mondeo MK5

Коментар

Благодаря колеги ще се обадя във Враца!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X