Здравейте колеги здобих се струг ц10 но възникнаха някои проблеми за които ще пусна друга тема със снимки и т.н.т .Сега ме интересува от къде поръчате части за вашите машини Трябват ми вал-зъбно колело за спортната кутия а също и зъбните гребени .Също ме интересува и от къде мога да си намеря и някакъв каталог с номера на частите
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Части за ц10
Свий
X
-
От: Части за ц10
Не знам на кой е производство, но за C 11части има в ЗММ - Враца. ЗММ Сливен също може да свършат работа. За други се съмнявам да има, говорим за нови.
п.п. Сетих се, че колегите във Велинград правят някои резервни части за стругове - ВСК Кентавър - ЗММ.Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
-
"ЗРММ Враца"-Завод за ремонт на металорежещи машини.Демек твоята машина е рециклирана там , а не е произведена там.Ако все още работят, би трябвало да имат части за типа машини ,които са се отремонтирвали .Много от ЗММ-тата вече не работят и са разпродадени. Дано имаш късмет!Успех!"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава!"
Ат.Буров.
Коментар
-
Струга ти е произведен в ЗММ Троян . Преди 3 години го нарязаха на скрап . Резервни части търси във Враца в ЗРММто то поне до преди половин година още работеше или във ВСК Кентавър Велинград .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар