Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сглобяване на компресор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сглобяване на компресор

Здравейте
    От известно време започнах да работя повече с пневматични инструменти пистолет за боя,гайковерт,шлифовалка,ексцентършлайф и други който искат добро налягане за момента немога да си позволя хубав компресор работя с Fini италиянски 50литра но ми е много малък и реших да си сглобя самоделен временно но идеята ми е да е с по-добър дебит разполагам с 80литрова бутилка и с няколко компресора от стари машини но много запазени разполагам с компресор от Ифа едноцилиндров,Зил двуцилиндров и ЮМЗ двуцилиндров кой според вас е най-добрият вариант

От: Сглобяване на компресор

Първоначално публикуван от slk_mercedes Преглед на мнение
    Здравейте
    От известно време започнах да работя повече с пневматични инструменти пистолет за боя,гайковерт,шлифовалка,ексцентършлайф и други който искат добро налягане за момента немога да си позволя хубав компресор работя с Fini италиянски 50литра но ми е много малък и реших да си сглобя самоделен временно но идеята ми е да е с по-добър дебит разполагам с 80литрова бутилка и с няколко компресора от стари машини но много запазени разполагам с компресор от Ифа едноцилиндров,Зил двуцилиндров и ЮМЗ двуцилиндров кой според вас е най-добрият вариант
    Повече съм виждал Зил-ови/да не кажа единствено/,ама пак си е ташак!Не знам ако сложиш по голям балон няма ли да подобриш положението!Впрочем за какво ти е толкова много въздух ако не си професионален бояджия ,там вече ти трябва друга техника....
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от slk_mercedes Преглед на мнение
      Здравейте
      Вярно,че иска дебит! Но от посочените не виждам кой,ще свърши работа?
      Имах на Ифа после на Зил,имат налягане но нямат дебит.Само мъки,с тях.
      Ако има вариант да включиш и двата компресора в 80л. бутилка,мисля ще има ефект.
      .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
      Киа спортаж2000тди 98г
      Ауди А3 1.9ТДИ
      Каравана Аdria 390Q

Коментар

Просто свържи към италианския един балон от бойлер.
        Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Да напоследък започнах повече да боядисвам имам доста неща да купувам и исках момента с компресора да го избегна минимално за момента и след време да взема нещо добро но май няма да стане гледах и този българският УК-50 и съм пред голяма дилема защото пистолета ми е Devilbiss GTI доста добър пистолет боядисва уникално на на големи детайли.......трудна работа

Коментар

A според вaс дaли е удaчно двa мaлки компресорa дa им се свържaт мaркучите в един изход с тройник?
            Идеятa е че имaм един, дaли дa купя още един мaлък?
            Нямa дa се използвa зa професионaлнa употребa. Aко ми се нaложи дa боядисaм нещо,колкото и мaлко дa е дa стaне добре.
            Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

в събота ще имам резултат имам 2 компресора действащи Fini 50литра и 24литра еднакви двигатели и компресори ще го пробвам това и ще пиша

Коментар

Това подобрява доста нещата. Аз така си ползвам два самоделни компресора при боядисване на големи детайли. Иначе за друго си ползвам само единия компресор.

Коментар

Първоначално публикуван от dimich87 Преглед на мнение
                  Това подобрява доста нещата. Аз така си ползвам два самоделни компресора при боядисване на големи детайли. Иначе за друго си ползвам само единия компресор.
                  Товa искaх дa чуя.
                  Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Здравейте онзи ден свързах двата компресора който имам 24 и 50 литра и двата са Фини на големия преди това направих профилактика на главата и пластините(клапаните) имаше доста емулсия вътре изчистих всичко обезмаслих и сглобих смених и дунапренчето което е филтъра на компресора малко по-добре е като са двата защото след това боядисвах един капак и държат налягане става за 1-2 детайла но вече взех решение ще сглобявам голям компресор защото понякога имам повече детайли а за цяла кола не смея да пробвам с тях боядисвал съм но с друг компресор вече намерих бутилка подходяща 500литра електромотора го имам 5kw трифазен и чакам оферта за един четирибутален благодаря на всички за помоща и мненията като сглобя новата машина ще кача снимки

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20160427_175139576_HDR.jpg
Прегледи:1
Размер:68.6 КБ
ID:5712431Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20160427_175146029.jpg
Размер:52.1 КБ
ID:5712432Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20160427_175153988_HDR.jpg
Размер:70.8 КБ
ID:5712433

Коментар

Някой сблъсквал ли се е с това животно?
                        Сделано в СССР
                        КВД-М

Коментар

Да големи боклуци са. С водно охлаждане са и пропускат вода от охл.серпентини което води до пресичане на маслото.

Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X