Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на марка бутален компресор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на марка бутален компресор

Здравейте драги съфорумници!
    Имам намерение да купя бутален компресор с входящ дебит 650-750 литра и ресивър поне 270 литра(за 500 литра няма място) за един сервиз.След кратко проучване на пазара се спрях на следните четири марки италиански компресора Nuair,Abac,Ceccato и Aircast с френска глава Lacme.Всички компресори са с 1 година гаранция за фирми само Ceccato е с 2 години.Моля ви за вашето мнение кой производител е за предпочитане?Също така ако има друг производител на читави компресори който съм пропуснал моля да ми пишете.
    Благодаря на всички предварително...

От: Избор на марка бутален компресор

Моля ако някой ползва от гореизброените компресори,нека да пише за периода на експлоатация дали е имал някакви проблеми.Много моля за някакви мнения...

Коментар

Май май ще се пита по руските форуми.Дано там да ги ползват "италианските" компресори.

Коментар

Здравей

Ако не си разгледал другите теми в форума може да се зачетеш тук http://www.offroad-bulgaria.com/show...69#post2937469

обсъждани са някой от гореспоменатите марки=)

Коментар

Първоначално публикуван от stivenkar Преглед на мнение
          Моля ако някой ползва от гореизброените компресори,нека да пише за периода на експлоатация дали е имал някакви проблеми.Много моля за някакви мнения...
          Ползвал съм АБАК 471 л/мин мисля, че беше-купувана чисто нова останалото е мое дело. Ползвал съм го около 2 г. за песъкоструй. Докато работеше песъкоструя компресора не спираше и доста позагрява, но е нормално. Работи на около 1400 об/мин. За този период 1 капка масло не е загубил-проблеми никакви. Доволен бях. За литража който искаш ще ти трябва трифазен мотор задължително.
          "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

Благодаря на всички отговорили!Изпадна ми един на сравнително хубава цена,български компресор на казанлъшка фирма.,марка Hela.Разбрах,че се произвеждат изцяло от детайли произведени в България.Някой има ли преки впечатления от тези компресори?Надеждни ли са и изобщо добре направени ли са?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X