Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде продават такова?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде продават такова?

Ей-такава точка за смазване/масленка/масльонка (бих се раздвал някой да каже как е на български):
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:maslenka.jpg
Прегледи:1
Размер:9.0 КБ
ID:6104882

Имам няколко за смяна по машините, и трябват точно такива - да не стърчат. Стандартен детайл си е, ама нито знам къде да ги търся, нито под какво име. Всякаква информация по въпроса би ми била полезна. Не че не могат да се направят, но загубеното време според мен не би си струвало - това е стандартен машинен детайл и би трябвало да струва левче-два.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

От: Къде продават такова?

Такова не съм виждал, иначе с резба има в Ташев, евентуално може да разкараш резбата.
    На гресьорка ми прилича.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

https://www.google.bg/search?q=%D0%B...un_Y_170VvA%3D

На първо гуглене -Ташев

Коментар

С резба и аз знам къде има, ама ми трябва точно като това на снимката. Това се пресова в детайла, не се навива. И не стърчи.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

това не е гресьорка а масльонка, разликата е голяма

Коментар

Пресмасльонка се казва,предполагам за струга ти трябват .Ще проверя имам ли останали и ще ти пиша.

Коментар

Първоначално публикуван от mishkata_mp Преглед на мнение
              това не е гресьорка а масльонка, разликата е голяма
              И за гресьорка се ползва, на такаламита имам и един подострен накрайник който се ползва за този тип гресьорка.
              При мен я има на главата на фрезата където се набива грес в ролковия лагер.

Коментар

Това са машинни масльонки нямат нищо общо с гресьорките .
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Със сигурност е и гресьорка и масльонка. На фрезата на лагера на дългия винт играе гресьорка (пише го в ръководството), на струга на задното седло има 2, на основната дъска има 4, на малката дъска на кръстатия супорт има 2 по-малки, и всичките го играят масльонки (пак според ръководството).

Но по-важното е от къде да ги напазарувам. Трябват ми поне 3, от големите (предполагам големите са 10мм, малките са 6мм).

Коментар

Не са голяма философия,вземи се у ръце и си ги изработи.И при мен имаше прецакани,направих си ги.Вадят се с метчик,за новите подбираш съчма къде 6мм и половин пружинка от химикал,която в долният край разплиташ леко.
                    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Намерих ги в каталога на Кентавър, като "пресмасленки", в 3 размера - 6, 8 и 10мм. Утре ще звъня да питам.

http://www.kentavar-zmm.com/products/products_13.htm

Знам че не са философия. Ама както не са философия, ще глътнат няколко часа. Ако могат да се купят на смислена цена, не излиза сметката, ама никак. А ми беше станно да не се продава никъде - стандартен детайл е. То че машиностроене вече нямаме е факт, ама чак пък толкоз...

Коментар

Няма го вече българското машиностроене . Миналото лято нарязаха ЗММ Троян тая пролет нарязаха и последните остатъци от ЗММ София . В момента е оцелял само ЗММ Сливен но до кога не се знае .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Поръчани от Кентавър - Велинград, по 10бр от трите размера, които правят (6,8 и 10мм). Цената е около левче за бройка - категорично не си струва да си играя с правене.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X