Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скоростна кутия за TOS SV18RA

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Скоростна кутия за TOS SV18RA

Здравейте, търся части за скоростна кутия на TOS SV18RA или цяла кутия . Всякаква информация ще ми е полезна .

От: Скоростна кутия за TOS SV18RA

Ако не се намери някой струг по вторичните, варианта е да ти уредя внос от Чешко, ама цената ще е....
    Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Преди доста време видях в София склад/скрап за такива машини, но не записах номер и не мога да се сетя къде .

Коментар

Колега фирма Мегаком изкупува машини и битова техника,продават и части от машините аз им звънях за части за струг ц5,но го бяха продали,обади се и ги питай.

Коментар

За мегаком има разни "интересни" писания из интернет, та внимателно с кинтите, и по-точно давайте кинтите след като сте видели какво купувате.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от NDimi Преглед на мнение
            Здравейте, търся части за скоростна кутия на TOS SV18RA или цяла кутия . Всякаква информация ще ми е полезна .
            С какво масло работи централното мазане ? Това което беше вътре почти цялото се изсипа при ваденето . Наложи се да го вадя прав защото на страни не минаваше през вратата . Вкарах му вилиците под кутията вързах го за мачтата с един 5 тонен колан и добре че колана удържа щото дължината на мотокара и струга дойдоха малко в повече та с хиляди маневри през вратата излязох в коридора . Освен това има и наклон а спирачките на мотокара хич ги няма . По някое време прегря и маслото в ХДПто та и то почти спря да реагира на командите на реверсора. Голямо приключение си беше ваденето а от там ме чака вадене на един С 11 с междуцентрово 2 метра и обща дължина 4 метра
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X