Колеги, къде ли не рових - не мога да намеря това дето ни трябва. Накратко - кръгъл шлаиф, възможно по малък. Задължително да има възможност за завъртане на камъка или детаила за шлайфане на конус. Детайлите за обработка са малки - 2-3 мм. в диаметър и около 50-60 мм. дължина. Високата прецизност е задължителна. Тъсим читава машина, за което естествено ще се плати. Прерових всички чужди сайтове и познати в чужбина. Продават се 30-40 годишни гробници на безумни цени, не знам ква е тая работа с шлайфмашините...Погледнах и за нови машини, не искам тука да пиша цените им - може някой да има високо кръвно и да припадне при вида им
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търси се кръгъл шлайф
Свий
X
-
Търси се кръгъл шлайф
0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтърТагове: Няма
-
От: Търси се кръгъл шлайф
Е, ако беше така за какво да търся машина..Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнениеВариант , да наемете някой да ви направи детайлите ?0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
-
Много ми се сбраха ядове за днешния ден и не мога да мисля номално, но не може ли някоя съвременна "ЦПУ" машина да се преработи с по-малки накрайници ( дори машини хоби клас ) т.е. закачаш на нормална фреза или плотер "дремал".........0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Тц, не става. Съвременни цпу-та, стругове и фрези имаме. Тука е друго, а и точността е на порядък по висока. А с машина хоби клас може най много някоя панта да направиш, за друго не става.Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеМного ми се сбраха ядове за днешния ден и не мога да мисля номално, но не може ли някоя съвременна "ЦПУ" машина да се преработи с по-малки накрайници ( дори машини хоби клас ) т.е. закачаш на нормална фреза или плотер "дремал".........0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Коментар
-
И въобще към хората тук дето отдавна се занимават с металообработване. Каква е технологията за шлайфане на такива малки детайли, и правилната машина ли търсим в същност. От това което виждам да се предлага, са все големи машини за външен или вътрешен шлайф на цилиндрични детайли. А тук става въпрос за шлайфане на конус в единия край на миниатюрен вал. Не знам кое точно е правилната машина за целта.0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Коментар
-
Абе не се занимавам от малък с металообработване, но доколкото знам, тоя тип машини биват два вида - центрови шлайф и безцентрови.
Коментар
-
Правилната машина е малък междуцентрови шлайф, на който завърташ под съответния градус предният шпиндел който в твоя случай ще трябва да е с патронник (универсал) ако детайла е под конус само на част от дължината както си споменал по горе. Понеже е с много малък диаметър, между центри се съмнявам че ще стане. Но дай размерите за по точен отговорна въпросите ти.Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнениеИ въобще към хората тук дето отдавна се занимават с металообработване. Каква е технологията за шлайфане на такива малки детайли, и правилната машина ли търсим в същност. От това което виждам да се предлага, са все големи машини за външен или вътрешен шлайф на цилиндрични детайли. А тук става въпрос за шлайфане на конус в единия край на миниатюрен вал. Не знам кое точно е правилната машина за целта.При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!
Коментар
-
На времето докарах един малък не пускан ТОЗ с идеята като остане време да го запуснем . Още не ми е останало времеПървоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнениеКолеги, къде ли не рових - не мога да намеря това дето ни трябва. Накратко - кръгъл шлаиф, възможно по малък. Задължително да има възможност за завъртане на камъка или детаила за шлайфане на конус. Детайлите за обработка са малки - 2-3 мм. в диаметър и около 50-60 мм. дължина. Високата прецизност е задължителна. Тъсим читава машина, за което естествено ще се плати. Прерових всички чужди сайтове и познати в чужбина. Продават се 30-40 годишни гробници на безумни цени, не знам ква е тая работа с шлайфмашините...Погледнах и за нови машини, не искам тука да пиша цените им - може някой да има високо кръвно и да припадне при вида им
Тия дни ще видя къде са му карантиите и хидростанцията .
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Даже и снимка давамПървоначално публикуван от DIMILIEV Преглед на мнениеПравилната машина е малък междуцентрови шлайф, на който завърташ под съответния градус предният шпиндел който в твоя случай ще трябва да е с патронник (универсал) ако детайла е под конус само на част от дължината както си споменал по горе. Понеже е с много малък диаметър, между центри се съмнявам че ще стане. Но дай размерите за по точен отговорна въпросите ти.0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Коментар
-
Кво значи непускан, нов ??Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеНа времето докарах един малък не пускан ТОЗ с идеята като остане време да го запуснем . Още не ми е останало време
Тия дни ще видя къде са му карантиите и хидростанцията .0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Коментар
-
Така си е седял през годините . Дори и да е пускан е пускан само за проба . Ако нещо се е скапало то е от седене .Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнениеКво значи непускан, нов ??Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Ако става за нашите цели, може да го пазариме. Това разбира се ако го продаваш де.Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеТака си е седял през годините . Дори и да е пускан е пускан само за проба . Ако нещо се е скапало то е от седене .0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Коментар
-
Утре ще видя къде съм му пръснал чарколяците .Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнениеАко става за нашите цели, може да го пазариме. Това разбира се ако го продаваш де.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар