Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся такъв ключ....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся такъв ключ....

В моя случай оста е 5/8 диаметъра 2 инча и малко, разстоянието между дупките около 4см. Вероятно такова решение ще работи в моя случай. Напъването ще е голямо де, това е сигурно.

Идеята за ролките от лагер си я бива. Никога нямаше да се сетя.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Идеята за ролките от лагер си я бива. Никога нямаше да се сетя.
      Игла от разпръсквач(дизелова дюза) също може да свърши работа и е по-лесно намираема.
      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Пробвай с нагряване с горещ въздух и рязко охлаждане. Развивай като изстине. Може и малко със съветника.
        За какво ти е раздвижен, като имаш само един размер?

Коментар

Не мога да го нагрявам до повече от 100-ина градуса. Ще го поомлатя по гайката с пластмасовия чук. Уикенда ще стане тая работа. Бакалов ми даде и идея за по-силов ключ, която също ще пробвам.

Иначе рано или късно ще се сдобия с комплектчето на картинката по-горе. За конкретния случай не знам дали и то ще издържи ако го напъна на струга да отвива гайката на ниски обороти.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            За конкретния случай не знам дали и то ще издържи ако го напъна на струга да отвива гайката на ниски обороти.
            Най-много да заоре в челюстите на универсала,ако устиска ключа.Пробвай с рязък удър,но без да пускаш машината.
            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Ще сложа универсал, който и без това за друго не става - да оре както му е кеф. Ще му направя и 3 пъпчици с телоподаващото. Според мен по-скоро ще строши щифтчетата на ключа, колкото и да са здрави. Единственото дето ме притеснява е че нямам люнет да го подпра близо до гайката. Ще пробвам и с резки удари по дръжката на ключа.

Абе ще видим. Каквото - такова. Ако съм знаел че се случват тия неща, нищо не ми е пречело и на място както са си на джипа да раздвижвам гайката веднъж годишно. Ама то разбираш като ти дойде до главата.

Коментар

Колко му е ф-то на това нещо,не влиза ли във шпиндела?

Коментар

2 инча му е Ф-то. Шпиндела ми е 60мм. Проблема е че мога да го стягам само в другия край, където е заварена стоманена "капачка", на която е и шпилката на горния захват. Деформации на тръбата в работната и част са недопустими, а не е дебелостенна, и едно хубаво стягане със сигурност ще я понамачка.

Коментар

Мога да ти дам моя люнет ако искаш . Твоя струг само дето е по късичък с метър и нещо от моя или ела горе да го мъчим някой ден .
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X