Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гайковерт за опознаване.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гайковерт за опознаване.

Изпадна ми този пневматичен гайковер . Доста е мъчен но работи перфектно Единствената щета е че почти е заоблил квадрата . Означенията RC нищо не ми говорят . Не че не мога да направя нов детайл или да преработя нещо от някой почупен китаец ама ако има сервиз по лесно е да си го купя .
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от sek.1; 26-05-15, 06:22.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

От: Гайковер за опознаване .

Означението RC означава Родкрафт.Мисля,че Хидролифт са им вносител.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

От: Гайковер за опознаване .

Киров.

Предната седмица от "Киров" идваха в сервиза да предлагат разни инструменти, и предложиха Родкрафт.

Ма този е доста стар модел, може и да няма части вече за него.
      Питай за местния представител на Киров, там ще ти кажат най-добре.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

От: Гайковерт за опознаване.

купувал съм родкрафт(преди 3 месеца) от Хидролифт,като там ми казаха,че те са представители за България и предлагат сервиз за марката.

Коментар

Най доброто ,Род крафт.Хидролифт са хората.

Коментар

А някой може ли да сподели какъв материал са тези квадрати за ударните инструменти,че удрям на камък с тях.Пробвах се да заваря счупен преходник и 1-1/2 квадрат и му сложих парче полуоска от опел фронтера,намалихме го на струг парчето от полуоската докарахме квадрата на фреза,след няколко по сериозни напъна квадрата се отряза от веднъж,заварката е без никакви поражения и е на около 5см от мястото на скъсването,не вярвам да е нагряло толкова много.

Коментар

Вземи си удължител за гедоре с готов квадрат, направете го назад според това, което ви трябва, и би трябвало да не се троши, ако удължителя е читав де.

Полуоската е от нещо като 40X, това на струг си го работя почти безгрижно, даже закалената му част. Останалото (незакаленото) се работи като проста стомана 45, демек един болт 10.9 е по-здрав.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Щом сте го правили на фреза, точно там се къса, обикновено, точно до края на квадрата?? Трябва самият квадрат да се изкове, на вигня/пещ и да е малко по-удължен/самият квадрат/, да не е точно до ръба на бита, изкованото. С подобен ключ/Г-образ/ изкован, работя вече над 4-5 години, изковани са му само квадратите и е от арматура 18-ска Нее, като да не е виждал зор.....
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X