Изпадна ми този пневматичен гайковер . Доста е мъчен но работи перфектно Единствената щета е че почти е заоблил квадрата . Означенията RC нищо не ми говорят . Не че не мога да направя нов детайл или да преработя нещо от някой почупен китаец ама ако има сервиз по лесно е да си го купя .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гайковерт за опознаване.
Свий
X
-
От: Гайковер за опознаване .
Киров.
Предната седмица от "Киров" идваха в сервиза да предлагат разни инструменти, и предложиха Родкрафт.
Ма този е доста стар модел, може и да няма части вече за него.
Питай за местния представител на Киров, там ще ти кажат най-добре.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
От: Гайковерт за опознаване.
А някой може ли да сподели какъв материал са тези квадрати за ударните инструменти,че удрям на камък с тях.Пробвах се да заваря счупен преходник и 1-1/2 квадрат и му сложих парче полуоска от опел фронтера,намалихме го на струг парчето от полуоската докарахме квадрата на фреза,след няколко по сериозни напъна квадрата се отряза от веднъж,заварката е без никакви поражения и е на около 5см от мястото на скъсването,не вярвам да е нагряло толкова много.
Коментар
-
Вземи си удължител за гедоре с готов квадрат, направете го назад според това, което ви трябва, и би трябвало да не се троши, ако удължителя е читав де.
Полуоската е от нещо като 40X, това на струг си го работя почти безгрижно, даже закалената му част. Останалото (незакаленото) се работи като проста стомана 45, демек един болт 10.9 е по-здрав.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Щом сте го правили на фреза, точно там се къса, обикновено, точно до края на квадрата?? Трябва самият квадрат да се изкове, на вигня/пещ и да е малко по-удължен/самият квадрат/, да не е точно до ръба на бита, изкованото. С подобен ключ/Г-образ/ изкован, работя вече над 4-5 години, изковани са му само квадратите и е от арматура 18-скаНее, като да не е виждал зор.....
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар