Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изработка на предпазител

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изработка на предпазител

Здравейте,

Разглеждах из интернет и попаднах на следния предпазител на колекторните тръби. Правен е по поръчка и се надявам някой да ме насочи към кой да се обърна та да ми го направи. Нямам никакви размери и прочие.
    Прикачени файлове

От: Изработка на предпазител

Правиш модел от картон носиш го на лазер да ти го отрежат от неръждавейка и после на абканта . Пускаш още една бройка от черна ламарина за да направят пробите и си готов .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

От къде си, колега?
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

По лесно е да си направиш файл на аutocad или corelDRAW и после на абканта...Че лазера на картонени шаблони не бачка...

Коментар

Работи работи аз до сега на нашите оператори друго освен скица на ръка или картонен шаблон друго не съм им носил.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
            Работи работи аз до сега на нашите оператори друго освен скица на ръка или картонен шаблон друго не съм им носил.
            Явно операторите са ти дружки,щото за единични бройки,проекта често струва повече от тенекето...

Коментар

Сърце им не дава да ми откажат Аз и при мен имам лазер ама няма оператор а пусто като не се научих да работя с неговата операционна система . Като дойде нещо повече за работа викам стария оператор . Ако колегата е от София да се обади ще го оправим с картонено шаблонче .

Коментар

Проблема е, че има детайли, които няма как да ги направя на картон. Ще пробвам да го направя на някоя програма, както каза колегата.

@turtey, от Стара Загора съм.

Коментар

Първоначално публикуван от Petar1968 Преглед на мнение
                  Проблема е, че има детайли, които няма как да ги направя на картон. Ще пробвам да го направя на някоя програма, както каза колегата.

@turtey, от Стара Загора съм.
                  Срещу една каменица,бих ти направил файловете на корел...Дай ми само болтовата и шрифта...Ако ги направиш по бързо от картон,бирата е от мен...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X