Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся истински тръбогиб.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся истински тръбогиб.

Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение
    Т.е. нещо такова.

.[ATTACH=CONFIG]771130[/ATTACH]
    Точно ей дето Вальо го показва ти трябва , че и на мен щото и аз търся тръбогиб . Ама цената няма да ти хареса - нещо около 1000 лв без камъните . А бе къде могат да ми остържат на струг камък с размер ф 300 , щото аз си нямам спонсор и ще трябва да си правя тръбогиб . И в тоя ред на мисли ето и малко снимки
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bender-60-degrees.jpg
Прегледи:1
Размер:146.7 КБ
ID:5636495

Име:bender-near-901.jpg
Размер:78.7 КБ
ID:5636496

Име:bender-before.jpg
Размер:166.9 КБ
ID:5636497

Това са планките от снимката на Вальо

Име:benderarmsModel4.jpg~original.jpeg
Прегледи:2
Размер:54.3 КБ
ID:5636498
    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
      Майтапите се, но преди години Долфа и Маринов си караха успешно с клетка от тръби за ауспух.
      Те са друга бира спечелиха шампионата без двигател ти за клетка говориш.
      От "Къстъм Кейджес" от Обединеното Кралство са пълен ташак,имаме такава клетка и ако ви пусна снимки ще стане голям смях.Не,не срам ме е.
      Таргата иска да влиза в дълбокото без пояс.Още не знае в какво се е забъркал.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
        Още малко и ще се ядосам. Брутален червячен редуктор имам. Хидромотори от кран по 40 кила единия-3 броя. Лудост колкото искаш. Ще хвана да си го сглобя.

Тарга защо не пуснеш тема ..Как да си направим хубав и евтин тръбогиб? Но от сега да помоля да пишат хора дето са се пробвали да направят нещо.

Имам какво интересно да покажа. Объркани камъни пасери и дорници на цена 1000лв. без труда по тях. Сгънати и смачкани скъпи тръби и много други гадни фири.

А колегата Иван с линка за пейките ме изкефи. Само като видя как са подпряли склада на тази пейка и разбирам защо си продават тръбосмачкогиба. Тези дето бутат и натискат не стават.Те са само за индустрията при много дебели тръби и без значение дали са деформирани на R-овете.
        Гледай тези дето са с дорник и въртящи се камъни. Ако нямат екран за късна телевизия са по-евтини. Ако тръгнеш да правиш сам тръбогиб ще ти помогна с каквото мога и ще ти дам една дебела книга пълна с формули и чертежи за всички тайни и номера при сгъването на нормални и квадратни тръби.

И не знам защо се занимаваш след като във Варна си имате човек дето ги прави тея неща за 200лв.
        Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 21-01-15, 00:41.

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
          Точно ей дето Вальо го показва ти трябва , че и на мен щото и аз търся тръбогиб . Ама цената няма да ти хареса - нещо около 1000 лв без камъните . А бе къде могат да ми остържат на струг камък с размер ф 300 , щото аз си нямам спонсор и ще трябва да си правя тръбогиб . И в тоя ред на мисли ето и малко снимки. Това са планките от снимката на Вальо

Този синия има един голям недостатък. Ако трябва да сгънеш примерно основната цяла арка от клетката болта на захвата за изтегляне мачка тръбата в правата част преди и след R-овете. Трудно се мерят градуси при двойни сгъвки в различни равнини когато тръбата сочи нагоре и не става за ниски помещения ако това има за някого значение. Другото е че за начинаещи тръботаковачи ръчна или механична машина е по-милостива от към грешки.
          Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 21-01-15, 00:46.

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
            Този синия има един голям недостатък. Ако трябва да сгънеш примерно основната цяла арка от клетката болта на захвата за изтегляне мачка тръбата в правата част преди и след R-овете. Трудно се мерят градуси при двойни сгъвки в различни равнини когато тръбата сочи нагоре и не става за ниски помещения ако това има за някого значение. Другото е че за начинаещи тръботаковачи ръчна или механична машина е по-милостива от към грешки.
            Да по-милостива е но никога няма да знае колко ще е тръбата в момент под напрежение. А на отпускане?
            За това си трябват цифри и то да са на екрана а не в главата на железара.
            Или да си вземе такава машина но за по-елементарни системни елементи.
            Тарга ще ти спестя мъките.Колегата Нитро е дал адрес където правят за 200 лв всичко и това е във Варна.
            Ако съм на твое място и пари ще направя.Можеш голяма разлика да си сложиш.Ще ги даваш на ишлеме и само кинти ще взимаш.
            http://www.offroad-bulgaria.com/show...62#post2671262
            Последно редактирано от IVAYLO BLIZNAKA; 21-01-15, 04:24.

Коментар

Тарга,да не правиш клетка на вчерашното полегнало Паджеро?
              0884 987 137
              В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                Ако ще се купува или прави, задължително ще е с дорник.

Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнение
                Да по-милостива е но никога няма да знае колко ще е тръбата в момент под напрежение. А на отпускане?
                За това си трябват цифри и то да са на екрана а не в главата на железара.
                Или да си вземе такава машина но за по-елементарни системни елементи.
                Тарга ще ти спестя мъките.Колегата Нитро е дал адрес където правят за 200 лв всичко и това е във Варна.
                Ако съм на твое място и пари ще направя.Можеш голяма разлика да си сложиш.Ще ги даваш на ишлеме и само кинти ще взимаш.
                http://www.offroad-bulgaria.com/show...62#post2671262
                Ще отида да видя кои са какви ги вършат.

Първоначално публикуван от zemooo99 Преглед на мнение
                Тарга,да не правиш клетка на вчерашното полегнало Паджеро?
                Не, то няма да става бегачка.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X