От ония животни с червячен редуктор и хидро или електромотор. Казаха ми че аспусите по сервизите масово се правели с Турски машини, но не намирам нищо из нета. В Киров не смятам да ходя.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся истински тръбогиб.
Свий
X
-
От: Търся истински тръбогиб.
Ще купувам. Втора употреба е с предимство. Трета още повече.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеАспуджия ли стана бре? То човек като тръгне надолу...
Първоначално публикуван от fill Преглед на мнениеВиж в полимета.Мисля че имат и рециклирани.На Дюрма не са лоши машините,ако са тюркиш...За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеАха, ще почвам серийно клетки от тръби за аспуси.
Аспусите са от 1.5мм,моята от 1мм-ще се гони тегло.Последно редактирано от Валентин Исаев; 20-01-15, 20:54.Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
0885 660 613
Коментар
-
Ей сега се рових и аз в сайта на полимета,имат цена само за Харис,но не е това машината която ти трябва.На италиянските гледам няма цена,със сигурност са по заявка и ще дойдат друг път,ако цената е въобще поносима.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнениеПървата ще е моята,запазвам си ред.
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеЕй сега се рових и аз в сайта на полимета,имат цена само за Харис,но не е това машината която ти трябва.На италиянските гледам няма цена,със сигурност са по заявка и ще дойдат друг път,ако цената е въобще поносима.Последно редактирано от Чавдар (V93); 21-01-15, 00:11.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнениеДа бе-съгласен,ама да ти търся поялник тогава.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Навираш тръбата някъде на кюше и нагряваш с резака в зоната на огъване. Ако не ти хареса резултата, идваш при мен огъваш и бягаш.
Огъвачката ми е механична но истинска.Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеСтига си спамил,. че ще се оплача.Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
0885 660 613
Коментар
-
Навремето /преди 10на години/ един приятел прави сервиз за ауспуси, пък аз се познавах от преди с шефа на ЕМ комплект 33 - Молетаров и той ми споменава, че за техните сервизи сами си произвеждат машините и имат дори и за продажба. Свързаха се и си взема от тях, тяхна втора употреба. Ама от тогава доста време мина, но нищо не ти пречи да звъннеш и да питаш.Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар