Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде в София мога да отрежа закалена шина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде в София мога да отрежа закалена шина

Здравейте на Всички,

Имам проблем с отрязване и обработка на шина /по долу на снимката/

Търся фирма, която да може да ги реже по размер, да зачиства челата, фаски и т.н.. Рязане, шлифоване.

Шината е закалена и макс. размер на височината е 60 мм, ширина различна. Допускът по дължина трябва да е +-0.1 мм.

Та въпроса ми е къде в София имат възможност да го направят.

Благодаря предварително.

Поздрави

Николов

До: Къде в София мога да отрежа закалена шина

Знаеш ли горе долу с каква твърдост е?

Коментар

Рязането става с къв да е флекс. За нататък няма да минеш без шлайф. Тъпо.
      На VІІІ километър, в бившия ЗИТ има едни, те трябва да могат. Ама последния път ме вбесиха с цените и повече не съм ходил.
      Ако са някоко бройки ги оправете на ръка. Ако са много - лошо. Ще е скъпо.

Коментар

Благодаря за отговорите,

Твърдостта трябва да е към 50-60 HRC.

Бройките са доста, а и това няма да е единствен случай, а постоянно. За сега търся да ги правя при друга фирма, за в бъдеще ще му мисля, ще пробвам с фирмата на 8-ми километър, случайно да имаш телефон?

Ако имаш други идей, казвай, че ми е доста проблемно...

В ТУ- София ходих, ама нещо много се чудеха за обработката как да стане. Как ще се измери и т.н.

Благодаря.

Коментар

За съжаление нямаш още право на лични съобщения, обади ми се на 0889-866-099, ще ти дам името на фирма където могат да режат и шлифоват твърди материали. Познавам човека, мога да гарантирам че ще ти свършат работа, но нямам нищо общо с цените и качеството.

Коментар

С флекса става, но има опасност да отвърне в зоната на рязане. Трябва охлаждане, а с флекса малко трудно за много бройки. Може да се сложи на абразивно-отрезна машина диск на бакелитова основа /реже кобалт, който е до 65HRC/, но тези дискове са рентабилни за малки серии и пак изискват охлаждане. При рязането задължително охлаждане - системата можеш и сам да си направиш щом са много бройки ще се изплати. Колко е спешно? А на VIII-ми километър горе долу продават TOYOT-и, ЗИТ е на 7-ми километър.

Коментар

Здравей rumbata,

Благодаря за отговора,
              за опасност от отвръщане не е проблем, защото то ще е в крайщата, а там няма да има натоварване. За сега закърпих положението, моя клиент ще си ги отреже сам. Свързах се с една фирма, ще видим какво ще излезне.
              Сериите са малки, може да е 1, може и 100 бр., зависи каква поръчка ще дойде. За отрязването не е проблем, проблем е после обработката на фаски, шлайфане до размер и т.н./+-0.1 мм/, не че е кой знае каква точност, но сам да го правя, просто нямам време, пък и машини да се купуват, за сега е още рано. Първоначално ще търся фирма. Зависи разбира се дали ще се вмъкнем в цената.

Благодаря за помощта.

Коментар

Имам човек и за двете операции, обаче шлайфа му е до 450мм.Ако не намериш кой да се справи звънни ми на 0888587490, че и аз още не мога на ЛС.
                Айде успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X