Пневматични инструменти BUDGET стават ли за нещо?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
мнение за този комплект инструменти
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
От: мнение за този комплект инструменти
Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнениеот тази марка ще си купя косачка за 80 лв .Ще си кося ливадката от 20 квадратни метра и ще се надявам да изкара сезона.
Коментар
-
Колеги,недейте така!От тази марка имам дрелка 1,1 кВт, зеги, и винтоверт с 2 батерии,както и малък ъглошлайф,и да ви кажа доста време си ги ползвам вече-верно,за домашна употреба,но и често ги раздавам на приятели.За любителски цели вършат работа!За гаража тази пневматика
да си чоплиш нещо от време на време може и да изкара да си избие парите,обаче ако смяташ да ги пуснеш в сервиза на 3 сменна работа-няма да стане!За там си има истински!TLC 120 Prado
Yamaha Wolverine 450 4x4 SE
Коментар
-
Имам подобен китайски пневматичен гайковерт купен преди десетина години от битака за педесетина лева . За да работи що годе добре иска 10+ атмосфери въздух и пак е далече от истинските . На мен лично ми върши работа да не въртя на ръка като изоглавен но в повечето случаи охлабвам първо на ръка .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от iacata Преглед на мнениемаи ще рискувам
Коментар
-
Бе щом е за 150 лв го взимай. То са сума ти неща в него! За парите си заслужава !"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава!"
Ат.Буров.
Коментар
-
Ако искаш бързо да разучиш устройството на пневматичните инструменти, най вече на гайковерта вземай. Но си спомни поговорката, нищо не даваш но и нищо не вземаш.При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар