Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за фреза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за фреза

Здравейте, искам да ви попитам, какво ви е мнението за тази фреза http://prodavalnik.com/freza-fu-320-...-hod-i31949355
    Договорихме се за малка отбивка в цената за да си поема транспорта. Така ще ми дойде на 2000лв в нас. Имали мотокар там с който да ми помогнат да я натоваря. По данни тежала 2,5т. Има делителна маса, менгем и комплект цанги.
    Нямала бърз ход, което се дължало на липсващ селен ми казаха (не ми е ясно каквое). До колкото знам самохода се осъществява с отделен двигател. Самохода на машината си работел във всички положения.
    Заслужава ли си да търся транспорт и да ходя да я вземам или да не се занимавам, защото ако отида до там ще е с транспорта за да я взема.

От: Мнение за фреза

Двигателя на бързия ход и самохода е един . Превключват се през два различни електромагнитни съединителя . Проблемите на тези фрези са електрически . Стареят и се прекъсват кабелите натрупаните стружки и масла също помагат . По паспорт тежи 2800 килограма .
    Последно редактирано от sek.1; 30-10-13, 18:20.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Не ти трябва този туч!Разтърси се и си вземи инструментална,ще ти струва почти същите пари.
      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
        Не ти трябва този туч!Разтърси се и си вземи инструментална,ще ти струва почти същите пари.
        Тука в Русе имаше 320 пак, но изхлеждаше доста по-нова в един завод. Обявена беше за 2500лв, но аз предложих 2000. Не ми я дадоха. Преди седмица я видях хвърлена в скрапа със скършена маса и натрошено табло. Пораженията са от изсипването от камиона. Направо ми се плачеше като я видях. Питах ги от къде са я вземали, оказа се от същия завод, същата фреза.

Коментар

Това не е ли по добро http://prodavalnik.com/freza-universalna-i33948203

Коментар

Е това също е на приемлива цена, но пътя до там ми е двойно повече и ще ми стъпи поне 500лв.

Коментар

Първоначално публикуван от 1georgi Преглед на мнение
              Това не е ли по добро http://prodavalnik.com/freza-universalna-i33948203
              Тази определено си заслужава и е оборудвана,само щос да речеш да си вземеш ще е поне 500лв и няма да пасне без разни фланци и приспособления.Такава машина се купува веднъж,добре е да е прецизна и със повече възможности.675-р което вземах ми струваше 4200лв със цялото оборудване + лира,транспорта не съм го смятал(имам бус със каросерия) а я взех от Златица,после ходих пак за още една.
              Имам ФУ251,работата със нея е мъка,за прецизност въобще не може да се говори,ползвам я единственно за шлайфане на глави и подравняване на блокове.Моят съвет е да отделиш още някой лев и да се озърташ за нещо окомплектовано и качественно.Например тази: http://www.mashinite.com/offers/view/27402 ,вярно е доста по-скъпа...
              Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Колегата е прав . Ако няма да фрезоваш детайли по 500 килограма търси си фреза тип 676 Комунарис много по функционална е от фрезите серия ФУ 320/321.
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X