Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Настолен циркуляр - Пендола
Свий
X
-
От: Настолен циркуляр - Пендола
Не става. Доста ги проучвах, даже и тема бях пуснал. Най става Метабо. Даже в Кир0в е на промоция. Тези дни пак се разминахме."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеНе става. Доста ги проучвах, даже и тема бях пуснал. Най става Метабо. Даже в Кир0в е на промоция. Тези дни пак се разминахме.
Коментар
-
Ами търси такъв на който диска да е директно на оста на мотора. Това от снимките ползва дрелка с редуктор. Отделно като ги пипнеш на живо, от хоби сериите само на Метабото и на боша луфтовете на спускащия механизъм бяха най-малки. Повечето направо хлопаха.
Сега като гледам снимката по добре, може и да бъркам за захвата на мотора. От телефона е трудно. Отиди и ги виж на живо."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
При мен на работа има два боша и едно метабо.
Като най стабилен виждам боша който е на една панта, докато другите два са с тези плъзгачи на пред на зад, при които има доста луфтове и поддаване на материала.
От метабото имам лоши впечатления от трудното въртене за избиране на дадения градус, разглобявали сме го и смазването на триещите части оправя нещата но за кратко.
Метабо си е хубава марка предполагам не сме уцелили с модела.
Относно диска, не съм виждал директно коплиран на вала на мотора, всички такива пендоли са с двигатели като на дрелка тоест колекторни.
Коментар
-
Благодаря за мненията.Така или иначе вече го поръчах и назад няма.Цената е много добра.
Все пак не съм някакъв професионалист, който ще оцени супер прецизността.
Дано да ми върши работа за гредореда и цялостната конструкция. Ще режа предимно греди 12-ки и дъски 6 тици.
Все пак е нова и има гаранция,и надявам се ще е по добре от ръчния циркуляр.Пък и, подкрепяме Българското!
Коментар
-
Тези с изтеглящия се механизъм са за разкрой на дъски и дюшемета. Луфтовете са им неизбежни, но в строителството на дървени къщи са незаменими. Дано да искаш машината за нещо подобно.[I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]
Коментар
-
Първоначално публикуван от nola Преглед на мнениеТези с изтеглящия се механизъм са за разкрой на дъски и дюшемета. Луфтовете са им неизбежни, но в строителството на дървени къщи са незаменими. Дано да искаш машината за нещо подобно.
Коментар
-
Джартов сутринта я прочетох темата ти. Днес след обяд отидох да един комшия и гледам подобен циркуляр , но не видях каква марка е. Викам чакай да го разпитам повече за циркуляра , а гледам в същото време , че с него минава едни летви на 45 градуса , вика това е уникална згода няма шанс да се измести ъгъла , на колко ти трябва на толкова слагаш и режеш. Та да ти кажа изобщо не се замисляй, а го купувай какви ли не декорации можеш да си направиш.Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеКолко пари я взе?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар