Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Настолен циркуляр - Пендола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Настолен циркуляр - Пендола

Кажете моля дали тази машина е добра и надеждна.
    Няма да я ползвам за професионална работа, но предпочетох да се запася със мощност и поръчах най-големия модел.
    Ако някой има такава и има наблюдения да сподели.

SPARKI - TKN 95 D

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:TKN 95D.45d75d13db482b49c47b7496dddb9680.jpg
Прегледи:2
Размер:33.8 КБ
ID:6018724

От: Настолен циркуляр - Пендола

Не става. Доста ги проучвах, даже и тема бях пуснал. Най става Метабо. Даже в Кир0в е на промоция. Тези дни пак се разминахме.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Не става. Доста ги проучвах, даже и тема бях пуснал. Най става Метабо. Даже в Кир0в е на промоция. Тези дни пак се разминахме.
      Не разбрах,моля уточни???

Коментар

Ами търси такъв на който диска да е директно на оста на мотора. Това от снимките ползва дрелка с редуктор. Отделно като ги пипнеш на живо, от хоби сериите само на Метабото и на боша луфтовете на спускащия механизъм бяха най-малки. Повечето направо хлопаха.

Сега като гледам снимката по добре, може и да бъркам за захвата на мотора. От телефона е трудно. Отиди и ги виж на живо.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

При мен на работа има два боша и едно метабо.
          Като най стабилен виждам боша който е на една панта, докато другите два са с тези плъзгачи на пред на зад, при които има доста луфтове и поддаване на материала.
          От метабото имам лоши впечатления от трудното въртене за избиране на дадения градус, разглобявали сме го и смазването на триещите части оправя нещата но за кратко.
          Метабо си е хубава марка предполагам не сме уцелили с модела.
          Относно диска, не съм виждал директно коплиран на вала на мотора, всички такива пендоли са с двигатели като на дрелка тоест колекторни.

Коментар

Благодаря за мненията.Така или иначе вече го поръчах и назад няма.Цената е много добра.
            Все пак не съм някакъв професионалист, който ще оцени супер прецизността.
            Дано да ми върши работа за гредореда и цялостната конструкция. Ще режа предимно греди 12-ки и дъски 6 тици.
            Все пак е нова и има гаранция,и надявам се ще е по добре от ръчния циркуляр.Пък и, подкрепяме Българското!

Коментар

Тези с изтеглящия се механизъм са за разкрой на дъски и дюшемета. Луфтовете са им неизбежни, но в строителството на дървени къщи са незаменими. Дано да искаш машината за нещо подобно.
              [I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]

Коментар

Първоначално публикуван от nola Преглед на мнение
                Тези с изтеглящия се механизъм са за разкрой на дъски и дюшемета. Луфтовете са им неизбежни, но в строителството на дървени къщи са незаменими. Дано да искаш машината за нещо подобно.
                Точно за това я вземам и смятам че ще ми е добър помощник !!!

Коментар

Джартов сутринта я прочетох темата ти. Днес след обяд отидох да един комшия и гледам подобен циркуляр , но не видях каква марка е. Викам чакай да го разпитам повече за циркуляра , а гледам в същото време , че с него минава едни летви на 45 градуса , вика това е уникална згода няма шанс да се измести ъгъла , на колко ти трябва на толкова слагаш и режеш. Та да ти кажа изобщо не се замисляй, а го купувай какви ли не декорации можеш да си направиш.
                  Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Да ти е честита тогава и мнооого работа да ти върши.
                    [I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]

Коментар

Вчера поработих с машинката и съм очарован.Лазерчето което показва ряза е уникална екстра.
                      Много съм доволен.Напоследък е трудно да се намерят качественни неща за малко пари но тука е така.
                      Препоръчвам !!!

Коментар

Колко пари я взе?

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                          Колко пари я взе?
                          20% под цената без ДДС-419лв

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X