Имам доста неприятен проблем,когато боядисвам ми връща боя. На пневмо групата от манометъра испуска малко и там където изпуска е станало в цвета на дъгата (разни бой) също така и от отворите за картерната вентилация на главата също излиза боя.
Компресора е с глава от ифа (този с пръчката за маслото) а групата е от тези българските ХИДРАВЛИКА
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Връща боя от пистолета
Свий
X
-
От: Връща боя от пистолета
По -точно не може да бъде казано! Можеш да предотвратиш това като сложиш въздушен филтър на всмукатела на компресора, но той ще се задръства често, щом пръскаш боя. Както е казал колегата или компресора в друго помещение или въздуховод до всмукатела с външен (пресен) въздух чрез гофриран маркуч ( примерно,като тези за аспирация -домакинските от алуминиево фолио).Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеНищо не може да ти върне . Компресора засмуква мъглата при боядисване която се носи из въздуха . За това като пръскам гледам да изкарвам компресора отвън ."Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава!"
Ат.Буров.
Коментар
-
От: Връща боя от пистолета
Освен това перката на ел. мотора и шайбата на компресора също засмукват този въздух и качествено омазват компресора . На моите компресори на шайбите им слагам по една шестлопатна перка от Лада Нива за охлаждане та ако го оставя в близост до това което боядисвам става мазало . Сумарно имам поне 50 метра гумени маркучи на бързи връзки та не ми е проблем да съм далече от компресора като пръскам .Последно редактирано от sek.1; 09-06-13, 16:09.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар