Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Къде прекарвам работния ден - покажете работното си място.
Свий
X
-
Къде прекарвам работния ден - покажете работното си място.
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава!"
Ат.Буров.Тагове: Няма
-
От: Къде прекарвам работния ден - покажете работното си място.
pgv64, страхотна работилничка имаш, направо е аптека. Аз моята не смея да я покажа, че ме е срам. Всичко е пълен хаос. Където се работи все има някакъв иснтрумент останал. Ползвам 2 гаража общо 45кв.м. и един навес към тях около 40кв.м. На последък ми се случва да търся някой инструменти. Намирам ги, когато вече не ми трябват. Но все не остава време да подредя. Сега под навеса съм замислил едни стилажи да направя и се надявам да имам повечко място и да се подреди най-накрая, че не мога в гаража да вкарам колата, а скоро и предстои смяна на маслко.
Коментар
-
Страхотна е! Да ти дава господ здраве, та дълги години да те храни!За какво ползуваш малкото стругче в средата на работилницата?Или сега му пригаждаш крачета?
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава!"
Ат.Буров.
Коментар
-
Моето го меня почти всяка седмица . Така че снимки нямам . Като започвам е тясно ,често влажно и тъмно . При напускането е ощо по-тясно , обаче е
по-светло и напълно липсва влагата . Инструментите ми стоят в колата нали трябва да бъда мобилен .По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
-
Преди работното място ми беше такова( само 1200кв.м. и ушито за 2 дена), сега съм в другия контингент в офиса т.е. печатарче ->
Ето и предишната мрежаМалко лоши снимки ама това имах преди 2 години. Забравих да снимам и малките мрежи, които скриват източната и западната страна на София прес.
Последно редактирано от killyou; 07-06-13, 22:41.
Коментар
-
Преди 2 седмици настъпиих една лула в гаража, която ми го 'върна'. Реших ,че е време за сервизна количка. След поручване на пазара се оказа че най-евтината китайска е около 300лв...или един пич прави за около 100 лева...което е два плота на колелца.
Реших че аз ще си правя сам (голема грешка)...с поне 3 чекмеджета (в последствие едно..мноо трудно ми се получи) и те така
и след две седмици, по-малко, вечер.
Коментар
-
Абе какво ги показвате тези аптеки.Покажете място където се работи,наистина."The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
СтоЕнчA
Коментар
-
Ето и от мен малко снимки на едно от работните места където прекарвам част от работното си време.Нова папка (6).rarНова папка (5).rar
Не баш аптека ама крайния продукт е лекарство за всички празници.
А пък това в ремаркето ми е четата.
Е малко извън темата,но ето едно малко допълнение без което не може да мине аперитива.
Задушени или панирани-крайния резултат е един и същ.
Изпитателната комисия констатира:-Един продукт-два вкуса ама ракията все върви.Последно редактирано от Stefan55; 24-06-13, 23:20.
Коментар
-
Спам, ама е важно за мен.
Я като се хвалите с тези хубави работилници да попитам.
Някой може ли да ми направи четири такива гайки като на картинката от "неръждавейка" мой материал - шестостен 22mm и е важно колко ще ми струва.
Точноста е до 0.2 mm.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар