Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде да намеря материал за струг?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде да намеря материал за струг?

Здравейте колеги

търся фи 80мм алуминий към 80мм дълъг. Преправям транзит турбо дизел да работи с ланд ровер 200тди гнп и ми трябва 2 адаптора ( един за шайбата на гнп-то, друг за центроване на помпата на място вместо транзитова.. Алтернативно чугун.

Ако някой знае кде да намеря такъв материал или кде в Плевен, Враца и близките региони мога да намеря ще бъда много благодарен.

От: Кде да намеря натериал за струг?

Имам някакви парчета чугун с такива размери. В понеделник като отида на работа ще ги премеря. Иначе на магазина материал бол, пари да имаш.

Коментар

От: Къде да намеря материал за струг?

Аз имам парче алуминий май Ф100, с дължина около 100мм.
      Спомням си, че го купувах преди няколко години от една фирма за търговия с метали и струваше някакви ... луди пари - около 50 лева.
      Казвам ти го, за да се ориентираш какъв ще ти е разхода, ако купуваш такъв материал.
      Suzuki GSXR
      VW Touareg
      Mitsubishi Pajero II

Коментар

Парчетата които имам са ф60, дълки по около 70 - 80мм. Ако ти вършат работа звънкай.

Коментар

Ако си от София или Пловдив Фирмата продаваща почти всички видове метали -цветни и стомани на дребно е "Ангел Стоилов". Влез в Гугъла и ще намериш адреса и телефоните за съответния град.В София е срещу "Дарукар "в кв. Дружба - тел 02 9731770.Имат голямо разнообразие.И чист алуминий едва ли ще намериш. По скоро дурал (дуралуминий) или др.модификации на алуминиеви сплави. Успех.
          "Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава!"
          Ат.Буров.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X