Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Борщанга

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Борщанга

За 12-13г обслужване на селскостопанска техника и производство на какви ли не нестандартни детайли,никога не съм изпитвал остра нужда от разстъргваща ножка за такива пари,и със сигурност няма да си купя,за целта хората са измислили кобалтовите заготовки,заставаш пред шмиргела и готвиш по твой вкус.При внимателна работа изкарват години.А със този бюджет,е по-добре да инвестираш във свредла,цели и половин размери да речем от 2мм до към 22,5мм,те са нещо без което със сигурност не можеш,и във 90% от случаите отпада уточняването на размера с нож.
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Бургията не беше ли дърводелски имструмент?
      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Днес бях на битака. Този инструмент, независимо как му е правилното название, го има. Най-малкия диаметър Ф12, с дължина около 100мм е 25лв. Пластините отделно. Най-голям избор е при Красимир. Разгледах го, отдолу има плоска равнина, по която може да се базира в ножодържача.
        Направи ми впечатление, колко голямо педлагане на стругарски и измерителни инструменти имаше този път. Такованещо на битака до сега не бях виждал. Успех на всички, на които им се работи!

Коментар

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
          Днес бях на битака. Този инструмент, независимо как му е правилното название, го има. Най-малкия диаметър Ф12, с дължина около 100мм е 25лв. Пластините отделно. Най-голям избор е при Красимир. Разгледах го, отдолу има плоска равнина, по която може да се базира в ножодържача.
          Направи ми впечатление, колко голямо педлагане на стругарски и измерителни инструменти имаше този път. Такованещо на битака до сега не бях виждал. Успех на всички, на които им се работи!
          Почнах да точа лиги,тези от битака,не може ли да прескочат поне веднъж месечно към Силистра?
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
            Почнах да точа лиги,тези от битака,не може ли да прескочат поне веднъж месечно към Силистра?
            Поне арменците ако имат далавера ще прескочат не до Силистра а и до Сибир .
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Не го знам арменец ли е грузинец ли, но има един, който наистина е с голям асортимент. Повечето други са с по една сергийка, но пък вчера бяха много. Абе въобще, битака отдавна не го бях виждал така оживен.

Лично аз, търсех наковалня. Имаше една, но с отчупено рогче. Ако някой в София има излишна, моля да ми каже! Около 50 кг.

Коментар

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
                Не го знам арменец ли е грузинец ли, но има един, който наистина е с голям асортимент. Повечето други са с по една сергийка, но пък вчера бяха много. Абе въобще, битака отдавна не го бях виждал така оживен.

Лично аз, търсех наковалня. Имаше една, но с отчупено рогче. Ако някой в София има излишна, моля да ми каже! Около 50 кг.
                Миналата седмица в пункта за вторични на бистришко шосе след бетоновия възел от ляво имаше една такава . Арменците са двама братя Арсен и Едуард . Базата им е в Самоков и изкупуват металорежещ инструмент от де що намерят заводи и складове по тая държава .
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X