Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Машина за бластиране или технологии за премахване на дебели слоеве от боя или ръжда.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Машина за бластиране или технологии за премахване на дебели слоеве от боя или ръжда.

    Здравеите,

    интересувам се от машина/вносители на т.н. технически средства за бластиране или технологии за премахване на дебели слоеве от боя или ръжда. В нет пространството има какво ли не по тая тема, но за мен е важно какво се предлага в България (нищо не намирам свястно като информациа). Тези средства ги делят на класове в зависимост от тип на агента, обем на съда и т.н. Искам да си закупя машина от тип "weekend enthusiast" или нещо с което да мога да почиствам дребногабаритни детайли от боя, ръжда, масло, малки участъци от шасито, капаци. Производителите твърдят, че за авторепаратура най-добре е сода бластерите, не повреждат металната повърхност, хромирани детайли и стъкло. Какво милите вие?

  • #2
    От: Машина за бластиране или технологии за премахване на дебели слоеве от боя или ръж

    В случай, че искаш готова машина ето една http://www.specialized.euromarket-group.com/?pid=32 24л, но за домашна употреба е излишна, освен ако не си маняк. В темите за песъкоструи има доста написано за постолетите от 30 до 60лв, които се намират на нашия пазар. Вършат работа, макар и бавно. По-важен ще ти е компресора в случая. Аз работя с пистолет от 30лв. и обикновен компресор 25л. Направил съм си и камера 1х0.6х0.6м. За матиране на стъкла и почистване на дребни детайли става.
    Това даже в момента е на промоция. Разхода обаче си е 400-800л на час. http://www.specialized.euromarket-gr..._sapi_pr50.pdf
    Последно редактирано от nola; 13-07-12, 16:48. Причина: допълване
    [I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]

    Коментар


    • #3
      От: Машина за бластиране или технологии за премахване на дебели слоеве от боя или ръж

      Здравейте,
      песакоструините бластери изискват спецално подготвено помещение. Затова съм отворил и тази тема, за да поговорим за сода/лед бластерите, които могат да се използват на двора без особенна потготовка. Това са ново поколение машини щадящи околната среда без прахови емисии със завидни възможности. Моля ако някои има опит с такава техника на обработка на метални повърхности да се изкаже.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X