Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спасение от Скрапа !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Спасение от Скрапа !!!

Имахме такава в техникума. Трагедията с управлението не е чак толкова голяма, но наистина е досадно докато свикнеш.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
      То и за мен е много.
      Обаче, когато няма друг начин, не е много.
      То аз и струг ще си купя в най-скоро време, само се оглеждам за Ц11 като на Спарки.
      Тогава я остави винаги можеш да я върнеш на вторични при теб пункта е близко . Парите са си в нея като и свалиш ел. мотора и хидравликата даже и си напред .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
        За мене това е много . Може би аз съм свикнал през годините сам да си режа матеряла та за това ми изглежда така .
        Поносимо е като цена.Нали и някои трябва да се върти около машината.Листове и тн.Ако е за джипка дето ще ходиш да я ломиш това да ти е разхода.Когато ни трябват такива филии направо сме ги поръчвали по телефона.А през това време си вършиш друга работа.Тока и ние до скоро не го смятахме всичко светеше като коледна елха.Ама взеха да идват много дебели сметки.Хубаво е да имаш машини но си трябва и място.Скоро взехме това онова и единия цех направо изчезна.

Коментар

Баща ми преди няколко дена ми донесе един прокат Ф120. Иска да му направя шайби, но проблем ми е как да ги отрежа, дълъг е около 1м, а ми требва на 30мм. Ако имах такава ножовка за тези пари бих я взел и не бих се замислил. 2 пъти да ми се наложи да я ползвам ще ми е от полза. Вярно е че трябва и подходящо място, но си е направо грехота да се хвърли.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X