Имам два подвижни непотребни люнета, ако някой ги знае от какви стругове са, и му трябват да се обажда.По свежия май е от СУ400 но не съм сигурен на моя СУ502 не става от долу на дупките за захващането, другият си нямам и идея от какво е. Моля при интерес на лични.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Неподвижни люнети
Свий
X
-
-
От: Неподвижни люнети
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеОт къде ги изкопа тези антикиТова са подвижните люнети те се захващат за супорта неподвижните се захващат за паралелите и са с поне 3 опори и изцяло затворени .
При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеВиж заглавието на темата
Има и едно по малко люнетче някъде, също подвижно ново е но не мисе появи нещо днес, ако го намеря ще го снимам и него.При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!
Коментар
-
Стават грешки . Аз такива люнети на български струг не съм виждал по точно с този захват той е по характерен за руските машини подобен е на 16 Д 20 . А в работата имам всякакви дори и от първите серии на С 5 от 1957 година .На моя кореец подвижния люнет също се хваща с два болта челно отпред а не отгоре .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеСтават грешки . Аз такива люнети на български струг не съм виждал по точно с този захват той е по характерен за руските машини подобен е на 16 Д 20 . А в работата имам всякакви дори и от първите серии на С 5 от 1957 година .На моя кореец подвижния люнет също се хваща с два болта челно отпред а не отгоре .При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!
Коментар
-
Възможно е да е от СУ понеделник ще погледна как им е захващането . На моето старо служебно СУ 400 въобще нямах никакви люнети. В работата имам два СУ 502 които аз не заварих работещи така си седят паметници от поне 20 години и комплектацията им се е изпарила през годините .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар