Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неподвижни люнети

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Неподвижни люнети

Имам два подвижни непотребни люнета, ако някой ги знае от какви стругове са, и му трябват да се обажда.По свежия май е от СУ400 но не съм сигурен на моя СУ502 не става от долу на дупките за захващането, другият си нямам и идея от какво е. Моля при интерес на лични.
    Прикачени файлове
    При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

От: Неподвижни люнети

От къде ги изкопа тези антики Това са подвижните люнети те се захващат за супорта неподвижните се захващат за паралелите и са с поне 3 опори и изцяло затворени .
    Последно редактирано от sek.1; 07-04-12, 19:36.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      От къде ги изкопа тези антики Това са подвижните люнети те се захващат за супорта неподвижните се захващат за паралелите и са с поне 3 опори и изцяло затворени .
      А чети по внимателно какво съм писал, Па да ти снимам утре и един неподвижен. Някой са любители на антиките, какво още има да снимам , ама а по натам.

Коментар

Виж заглавието на темата

Коментар

Виж заглавието на темата
          Е съжалявам, в заглавието съм допуснал грешка. Извинявай колега.
          Има и едно по малко люнетче някъде, също подвижно ново е но не мисе появи нещо днес, ако го намеря ще го снимам и него.

Коментар

Стават грешки . Аз такива люнети на български струг не съм виждал по точно с този захват той е по характерен за руските машини подобен е на 16 Д 20 . А в работата имам всякакви дори и от първите серии на С 5 от 1957 година .На моя кореец подвижния люнет също се хваща с два болта челно отпред а не отгоре .

Коментар

Стават грешки . Аз такива люнети на български струг не съм виждал по точно с този захват той е по характерен за руските машини подобен е на 16 Д 20 . А в работата имам всякакви дори и от първите серии на С 5 от 1957 година .На моя кореец подвижния люнет също се хваща с два болта челно отпред а не отгоре .
              Възможно е този по изтормозения и по ръждивия да е от някакъв Руски струг, но за другия както и по горе споменах съм на 90% сигурен че е от СУ400, на моя СУ 502 захващането е точно така с 4 болта челно на супорта но има разлика в растоянието м/у отворите и то доста, пък този си е и по нисък за моя струг.

Коментар

Възможно е да е от СУ понеделник ще погледна как им е захващането . На моето старо служебно СУ 400 въобще нямах никакви люнети. В работата имам два СУ 502 които аз не заварих работещи така си седят паметници от поне 20 години и комплектацията им се е изпарила през годините .

Коментар

Е на тая снимка се виждат отворите на супорта за захващане на люнета.
                  Прикачени файлове

Коментар

На мен ми трябват за СУ-582,ако някой има да свирка.
                    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Колега този с дългото рамо може да е от С10.Моят на 10-ката е същият.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X