Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв е този компресор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв е този компресор

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:7.JPG
Прегледи:1
Размер:357.4 КБ
ID:5964512Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.JPG
Размер:458.6 КБ
ID:5964513Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.JPG
Размер:378.0 КБ
ID:5964514Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3.JPG
Размер:370.1 КБ
ID:5964515Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4.JPG
Размер:405.3 КБ
ID:5964516

Помогнете с информация за този компресор!
    Модел, параметри и т.н.

От: Какъв е този компресор

Колега, ами то на табелата си пише-УК-25.Произведен е в Главиница,около 400 л/мин. изходящ дебит.Заводски му препоръчват двигател 4 кв./1400 об./мин.Моя работи с двигател 5,5 кв и с пистолет за издухване 7-8 атмосфери ги потдържа постоянно.

Коментар

Обади се в гр.Главиница, Силистренско още ги произвеждат миналата година говорих с главния инженер много разбрани хора са ще намериш адреса по интернет.

Коментар

Вярно е, че са отзивчиви,но както каза един колега в друга тема- цените им са убийствени...Моят когато го взех нямаше ремъчна шайба.Бяха готови да ми изпратят шайбата на цена 169 лв. + транспорт !!!!.Ацелият компресор ми струваше 150 лв.

Коментар

И аз търсих шайба за УК50,във вторични суровини намерих,след това на стругар цена тотал 20лв.
          Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Цените като за истински неща са си много добри, и в момента изработват компресори, като "цама" и лекия алуминии са непознат материал там. Отделно още поддържат части за произведените преди 30 и повече години машини, а техните машини траят дълго. Аз си купих такъв на старо в много запазено състояние, само ако видиш пресостата които са слагали стандартно с какво качество е направен, сега такъв от марковите струва не по -малко от 200лева. Абе излезе като реклама, ама аз съм привърженик на тежките и лесно ремонтируеми неща.

Коментар

Трябват ми сегменти за двете бутала. Накой може ли да помогне? Изхвърля много масло!

Коментар

Колега едното бутало (голямото) е 100 мм от ЗиЛ а малкото мисля че беше от Москвич 408 но не съм сигурен . За последно такъв двустъпален главинишки компресор съм отварял май преди 15 - 20 години . Отвори главите и ги премери . Сегменти всякакви размери има в магазина на гара Север.
                Първоначално публикуван от v.kostov Преглед на мнение
                Цените като за истински неща са си много добри, и в момента изработват компресори, като "цама" и лекия алуминии са непознат материал там. Отделно още поддържат части за произведените преди 30 и повече години машини, а техните машини траят дълго. Аз си купих такъв на старо в много запазено състояние, само ако видиш пресостата които са слагали стандартно с какво качество е направен, сега такъв от марковите струва не по -малко от 200лева. Абе излезе като реклама, ама аз съм привърженик на тежките и лесно ремонтируеми неща.
                Така е ама като му дам на клиента оферта за ремонт на компресор с техните цени на частите и не мога да го настигна . Така аз съм най губещия защото не мога да си взема парите за труда .
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

За частите е така, скъпи са, но ако погледнем ресурса за използване във времето не идват толкова скъпи и сериозните клиенти сигурно разбират...

Коментар

То реално в тоя компресор няма нещо специфично което да не можеш да го намериш на поне 50 други места или да го направиш . Буталата са 100 мм ЗиЛ има много ремонтни размери а като ги прескочиш се набиват и ризи. На буталата само им се режат малко полите . Клапанчетата са пластинчати стомана 65Г 1мм режат се от лента за банциг клапанните плочи се правят на струг и фреза с лекота . Лагерите са стандартни машинни . На времето съм правил и биели за УК .
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Точно за това говорим ремонтопригодни и евтини!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X