Правя едни стойки за оптики, алуминиеви са и ме интересува къде може да им се направи някакъв вид матово покритие, но да е трайно.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Къде може да се оксидира, матира алуминий
Свий
X
-
От: Къде може да се оксидира, матира алуминий
Навсякъде, където боядисват прахово имат и мат.Първоначално публикуван от DIMILIEV Преглед на мнениеПравя едни стойки за оптики, алуминиеви са и ме интересува къде може да им се направи някакъв вид матово покритие, но да е трайно.
-
Мисля че колегата пита не за боядисване, а за оксидиране или каквото е там.Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеНавсякъде, където боядисват прахово имат и мат.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ще ми се да нее от рода на боите а някакъв вид галванизация. Знам че има такъв метод знаех и как се казва но не ми се рови сега из нета.Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеНавсякъде, където боядисват прахово имат и мат.При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!
Коментар
-
http://galvanik.alle.bg/%D0%B5%D0%BB...6%D0%B8%D1%8F/Първоначално публикуван от DIMILIEV Преглед на мнениеЩе ми се да нее от рода на боите а някакъв вид галванизация. Знам че има такъв метод знаех и как се казва но не ми се рови сега из нета.
Питай тука:
Коментар
-
Електрохимично пасивиране, елоксиране. Ако си спомняте вида на българските алуминиеви дограми отпреди двайсет години - това е.
Нямам представа къде може да се направи за съжаление.
п п С Пенчо сме писали едновременно.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Тия от линка са във Враца.Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеЕлектрохимично пасивиране, елоксиране. Ако си спомняте вида на българските алуминиеви дограми отпреди двайсет години - това е.
Нямам представа къде може да се направи за съжаление.
п п С Пенчо сме писали едновременно.
Коментар
-
Е точно това е Пенчо благодаря, па щом е и във Враца какво повече.Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеhttp://galvanik.alle.bg/елоксация/
Питай тука:При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар