На Банкянско шосе,като завиеш от бул.Европа към Банкя,първия портал в ляво,до входа има сервиз за Субаро,песакоструя и праховото са по-навътре,но на портала ще те опътят.
Ориентировъчна цена-джанти 17",песъкоструй+прахово,122 лв.Поздрави.
Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
К`ви са тия цени бре? На мен ми взеха по 10 лева за пясъкоструй и 7 лева за боядисване на джанта...Арифметиката е проста....
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Луди хора...питайте бре, да ви упътим при правилните места и човеци.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Не съм търсил другаде,щото тези са ми "на една ръка разстояние",пък и парите,обикновенно си ги плащат желаещите да имат нов вид на джантите.Иначе не е лошо да ни светнеш каде го правят "по-тънко".Поздрави.
Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Пясъкоструй има тук в квартала (ОК-2) а прахово в бившата "цар-база" в Княжево, по Цар Борис ІІІ, всички я знаят.
Песъкоструя тук е въпрос на предварителна договорка, ама повече от 10 лева на джанта не взима. А при боядисването човека много смутено си поиска по "цели 7 лева на джанта" и беше много щастлив че приех без да се пазаря
Обади се да ти обясня къде е пясъкоструя че никъде няма надпис.
то вий в софия сте си добре даже може да избирате от няколко места.ама тука в глухата провинция нема
Теб те знам че не си вързан в ръцете, сглабяш си една, хем за теб, хем и пари ще изкараш
Коментар