Да питам, знаете ли някъде в София да правят твч закаляване? Става въпрос за 4 болта, не нещо голямо.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ТВЧ закаляване в София?
Свий
X
-
От: ТВЧ закаляване в София?
Има и един колега който от скоро пише във форума Жоро хондата . Той е господ бог на нагрятото желязо няма тайни в теорията и практиката на тая наука за него .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеИма и един колега който от скоро пише във форума Жоро хондата . Той е господ бог на нагрятото желязо няма тайни в теорията и практиката на тая наука за него .
Не съм ползвал услугите му.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Аз работя с него от доста години и човека винаги е бил перфектен . Той е единствения специалист на който аз съм попадал който иска задължително предварителен химичен анализ на метала който ще термообработва и дава гаранция за крайния резултат като точна твърдост . Аз съм му пратил на Теодор МБ телефон за контакт на лични .Последно редактирано от sek.1; 07-10-11, 06:44.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар