Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТВЧ закаляване в София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ТВЧ закаляване в София?

Да питам, знаете ли някъде в София да правят твч закаляване? Става въпрос за 4 болта, не нещо голямо.
    Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

От: ТВЧ закаляване в София?

МЕИ, май.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Има и един колега който от скоро пише във форума Жоро хондата . Той е господ бог на нагрятото желязо няма тайни в теорията и практиката на тая наука за него .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
        Има и един колега който от скоро пише във форума Жоро хондата . Той е господ бог на нагрятото желязо няма тайни в теорията и практиката на тая наука за него .
        Тамън се сетих за негова тема в Тунинг форума с данни за контакт. http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=26&t=213522 .
        Не съм ползвал услугите му.
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Аз работя с него от доста години и човека винаги е бил перфектен . Той е единствения специалист на който аз съм попадал който иска задължително предварителен химичен анализ на метала който ще термообработва и дава гаранция за крайния резултат като точна твърдост . Аз съм му пратил на Теодор МБ телефон за контакт на лични .
          Последно редактирано от sek.1; 07-10-11, 06:44.
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ще го потърся, много благодаря!!!!
            Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X