Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Елтос сервиз във Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Елтос сервиз във Варна

Приятели,имам един шлайф,голям и от 1г. не работи,сега ми трябва спешно,но не мога да открия сервиз на Спарки и Елтос тук.Излиза ми инфо в гугъл само за София,ако знае някой нещо да подскаже.Не ми се обикаля целия град и да питам тук-там!

От: Елтос сервиз във Варна

Около колхозния пазар. Мисля ,че е на улица Георги Живков.

Коментар

Гаражите на Колхозния пазар. Мисля че беше втория блок. Питай на място.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Много Благодаря!!!

Коментар

В сервиза на Тръпкови мисля че могат да ти свършат работа!
          TLC 120 Prado
          Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

Вече е установен проблема в сервиза,който мистър "Тарга" ми посочи,но ми искат 65лв. за нов ротор,не е ли скъпо тва!?Нов шлайф е още толкова!Ама ще го правя,иначе ще трябва да изгоря на някой приятел .А къде са тия Тръткови?

Коментар

Изобщо не е скъпо.Ротора си струва точно около 65лв.

Коментар

Тръпкови са сервиз на БОШ,но мисля че правят и други машини!На светофара на пазара ако идваш от долу завиваш в дясно към владислав и на първата пряка пак в дясно,и там на първия ъгъл ще видиш рекламите на магазина,а на сутеренния етаж е и сервиза!Майстора е много добър!А и да ти кажа не мисля че 65 лв за ротор е много-все пак е Елтос,а за 120 лв ъглошлайф ще е някой Райдер или Акита....
                TLC 120 Prado

Коментар

Нещо против Райдер ли...!!!???От 2007г. с едно райдерче 800W толкова желязо,дърво и фаянс изпонарязах,че му се изтърка копчето - още работи перфектно и беше с 2г. гаранция,струваше 40-45лв.А тоя скапан,прехвален елтос не работи и 3ч.Така,че да не се впускаме в интриги.И наистина мисля,че този китайски според мен ротор,трябва да е 20-30лв максимум.

Коментар

Аз нямам нищо против китайската техника!Като човек,ходил в китай мога да кажа че там има много и много качествени неща,само че тук се внасят най-големите боклуци и много рядко нещо качествено.Аз преди години имах перфоратор на елтос,и работеше безотказно-докато не го откраднаха.Заменихме го с един Айнхел-каталяса сравнително бързо,и после минахме на БОШ и се работи с тях до ден днешен!Но за ъглошлайфи се купуваше само Райдер и Бъджет.Работят по година две и директно в боклука като спре-то не си заслужаваше ремонта!
                    TLC 120 Prado

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X