Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дискове за съединител на струг Ц8

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дискове за съединител на струг Ц8

Здравейте скоро купих един ц8 и като започна пускането му в движение се оказа че му липсват 2плочки от единия съединител.
    Ако някои може да помогне нека пише тук. Трябват ми една вътрешна и една външна.
    Тел. 0894302176

От: Дискове за съединител на струг Ц8

На тази ц8мица няма ли някаква информация за производител и година?
    Знам, че не съм цвете за мирисане, и характера ми не е златен, ма вчера една черна котка кат ми напрай път и си плю три пъти през рамото, зех да се замислям!

Коментар

О има гр. Пазарджик 63г. макар че изглежда кат 20годишно цепаче.

Коментар

Проверете в ЗММ Велинград (Кентавър) http://kentavar.com/?PageID=5&RecordID=5
        LZ1AIV

Коментар

Изпретил съм им запитване и чакам одговор ,но едва ли ще дадат замо 2 плочки по скоро биха продали цялата ос с деата както се продават по принцип.

Коментар

май никой не знае нищо по темата ама все още не ми се дават 300лв. за съединител

Коментар

Колега от Пловдив си,аз писах в тема под твоята преди време-погледни:

От: Купих си НОВ струг C-8. Търся двигател и документация.

Темата е стара ,но да ви кажа ,че в Механотехникума в Пловдив се произвеждаха също стругчета С-8.През учебната година и през производствената ни практика от един месец през лятото всяка учебна година излизаха 30 броя.Е основно детайлите се изработваха от цеха към техникума,а отливките идваха готови отнякъде .Вероятно отдавна не се произвеждат,но може нещо да е останало и да продават.Има също и зъбонарезна машина ,та зъбни колела могат да се поръчат.Ако има интерес ,мога да попитам за интересуващи ви детайли или възли и съответно за цени.

Техникума сега е -Професионална Гимназия по Механотехника "Професор Цветан Лазаров".

Може да извадиш късмет.Успех!
              Без триене няма движение !

Коментар

В Пловдив има цял съединител 130-140лв.Обади се и търси Румен-0888530988.Кажи,че аз съм дал номера.
                Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                Grand 3.1TD
                0898 620 306 Стоян

Коментар

В механото няма имам връска там точно с човека на щоса наистина могат да правят зъби и шлици все още .
                  Поне вече знам каква е стоманата и няма проблем да се изреже на лазера само дето не ми остава време за него.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X