Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде може се да изработи и закали този детайл ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Къде може се да изработи и закали този детайл ?

Първоначално публикуван от fermer 10 Преглед на мнение
    Колега ще разберем ли от каква точно машина е тази корона ,успех ..
    Разбира се , веднага !
    Виждаш ли това там , бялато , дето в него е забучен силоотводния вал ? Те това е .
    Ма що ли се занимавам , по лесно ще го продам като го направя роторен снегорин.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DMC_0003%20%282%29.JPG
Прегледи:1
Размер:62.5 КБ
ID:5271111
    Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Аз не разбрах,съжалявам,ма,това някаква земеделска техника ли ще е ,или роторен снегорин?
      П.П. Петко от Враца,реално ми направи диф-овете.Дини ме свърза с него.По-нагоре в темата има оставен негов телефон.
      Поздрави!
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Колега,какви пари му търсиш на това тракторче?

Коментар

Не съм решил още , но когато имам някаква яснота по въпроса , обещавам първо на теб да кажа .

Коментар

Първоначално публикуван от Макавеев Преглед на мнение
            Разбира се , веднага !
            Виждаш ли това там , бялато , дето в него е забучен силоотводния вал ? Те това е .
            Ма що ли се занимавам , по лесно ще го продам като го направя роторен снегорин.
            [ATTACH=CONFIG]323673[/ATTACH]
            Колега, имах го същото и ако си чел миналата година из форума, точно тук го бях обявил и го продадох, това е Карловска комунистическа изработка, сенокосачка му е първия замисъл но става и за други неща. Мога много да ти говоря за него, но ще ти кажа само че за роторен снегорин този редуктор за който търсиш тази корона в този си вариант мисля че няма да стане защото е с малко обороти, иначе е добре че му е сложено дизелово двуцилиндрово ACME, моето беше с бензинов двуцил. боксер BRIGS, ще кажа само че е много маневрено има блокаж на прден диф. 4х4 е, хидравлика отпред за вдигане и спускане на косачката и др, екстри. Успех.
            При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

Коментар

понеже снимката е направена от неправилната страна и не мога да преценя как е задвижването от другата страна щи ти дам съвет на посоки,понеже и почвообработващите фрези/по старите/ са на подобен тип задвижване защо не се поинтересуваш с подробностите може и да стане нещо ,по късно може и да пусна снимка

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.020.jpg
Размер:167.4 КБ
ID:5271127Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.021.jpg
Размер:167.7 КБ
ID:5271129Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.022.jpg
Размер:154.8 КБ
ID:5271132Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.023.jpg
Размер:165.9 КБ
ID:5271134разгледай снимките и сам прецени ,тия железа се намират и по вторичните и то далеч за по малко от 200 лв

Коментар

Много идентично ми изглежда . По някои сходни неща съдя , че едното е произведено там където и другото.....
                  Това нещо твое ли е , ако да , може ли да се отвори , за да се вземат размерите ?
                  Предварително благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от Макавеев Преглед на мнение
                    Много идентично ми изглежда . По някои сходни неща съдя , че едното е произведено там където и другото.....
                    Това нещо твое ли е , ако да , може ли да се отвори , за да се вземат размерите ?
                    Предварително благодаря.
                    Колега извинявай за късното включване но единственото нещо което мога да ти дам като информация е , че 1 входящ оборот /от към кардана/ се преобразува 2/3 оборота на изхода ,нямам време да отварям ,броя зъби и затварям все пак при мен е кампания успех

Коментар

В София-закаляване и термообработка правят до Оптикомеханичния завод във входа за ф-ма УЛМЕР(бараките) в Бакърена фабрика-посока от Орион за моста на Бакърена,в дясно на кръстовището и на 100-150 м. от ляво.Стари майстори са,аз съм доволен.
                      А тези простотии се правят от името на всички ни.
                      Даника
                      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Понеже темата е за закаляване, че да кажа какво намерих днес. Фирма специализирана за термични обработки в Русе. Намира се в двора на бившото НИПКИ срещу КАТ. Входа е откъм блоковете по ул.Парага.
                        [I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]

Коментар

Благодаря на всички отзовали се.
                          Работата е свършена , предполагам качествено
                          Във Враца изработка , закаляване в Ботевград. 130 лв.
                          Ако някой се интересува , ето тук http://www.e-vraca.com/proizvodstvo/desko91/blanka.htm

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X