Обява

Свий
Няма добавени обяви.

има ли електроди под 2мм

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• има ли електроди под 2мм

здравейте колеги извинявам се ако това което питам е писано преди но не можах да намеря нищо въпроса ми е има ли електроди под 2мм интересуват ме обикновени , хром никелови и чугунени ? Най добре ще е ако има такова чудо къде в пловдив може да се намери ако някой знае
    Последно редактирано от nikolai_nikolov_871030; 18-03-10, 20:19.

До: има ли електроди под 2мм

По принцип има, но не се намират лесно. Аз съм използвал 1,5 мм за неръждаема преди години, даде ми ги приятел. В магазините не съм намирал.
    Mitsubishi Pajero 2, 2,5 tdi, ss, glx, 95, къса база
    0895445845

Коментар

Чугунените по принцип са 1.6мм. има и 2мм. 3.25 не съм срещал,вероятно заради нагряването при големи тоци,като заваряваш над 10сек,.електрода става като факла,целия почервенява и му се напуква обмазката.
      Иначе рутилови и базични се продават на 1.6мм.Хромникелови не съм срещал,ама неможе да няма..

Коментар

балгодаря за инфото сега остава някой да каже има ли и хром никел под 2 мм и за трите вида къде в пловдив може да ги има

Коментар

Има електроди за неръждаема стомана. По памет бяха 1.6мм. Ползвахме на фирма ESAB OK 63.80.
          Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Първоначално публикуван от nikolai_nikolov_871030 Преглед на мнение
            балгодаря за инфото сега остава някой да каже има ли и хром никел под 2 мм и за трите вида къде в пловдив може да ги има
            С електрод под 2,5 мм. се работи трудно! Вземи първо един и пробвай.

Коментар

Защо Андро. Специално с тези които съм написал е елементарно. И шева става гладък и се лее невероятно. Но задължително трябва проба. Много зависи и какво се очаква от шева. тези които съм написал не са с високи механични показатели. За много отговорни съединения има и по корави.

Коментар

Щото много лесно може да го изгориш. И ако залепне, не може просто да го откъртиш ядно като дебелите.

Коментар

Аз от скоро почнах да заварявам, но с тези електроди нито веднъж не съм залепнал. Единственото което ми идва на ум е да е малко по чевръст- бързо горят, но се свиква бързо

Коментар

На какъв ток работиш?
                    Иначе тънките електроде са много капризни,и аз не ги обичам,перам с 3.25 и си пея...

Коментар

Честно казано не съм гледал. Преди всяко заваряне правя проба на отделно парче от метала който заварям. Забелязах в зависимост в коя част на града настройката на ампеража се изменя- изглежда тока не е с еднакви параметри.

Коментар

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
                        Честно казано не съм гледал. Преди всяко заваряне правя проба на отделно парче от метала който заварям. Забелязах в зависимост в коя част на града настройката на ампеража се изменя- изглежда тока не е с еднакви параметри.
                        Читав инвертор, и това няма да се усеща.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
                          Аз от скоро почнах да заварявам, но с тези електроди нито веднъж не съм залепнал. Единственото което ми идва на ум е да е малко по чевръст- бързо горят, но се свиква бързо
                          Не залепват щото са рутилови. Базичния иска много точно зададен ток и много прецизна дъга. Скъсиш ли я залепва. Удължиш ли я вдига ампеража, става червен и пробива ваната.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                            Удължиш ли я вдига ампеража, става червен и пробива ваната.
                            Вдига.... волтажа. От там и отделяната мощност. От там и червенината и дупката. Не от апеража или волтажа поотделно, а от двете заедно, демек - мощността.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              Вдига.... волтажа. От там и отделяната мощност. От там и червенината и дупката. Не от апеража или волтажа поотделно, а от двете заедно, демек - мощността.
                              Аха, нещо такова.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X