Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Надежни ли са GMK телоподаващи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Надежни ли са GMK телоподаващи

мисля да си купя Мик 200

До: Надежни ли са GMK телоподаващи

За gmk не съм чувал много добри нещаВземи си от Харко или Редко и няма да съжаляваш.Плюс има поне още 2-3 подобни теми за това какво телоподаващо да си вземеш

Коментар

мерси но днес бях в ГМК и за 960 лв. взимам телоподаващо с по добри параметри от Струна(Лидер 250) 1370лв; Редко(Скорпио 200)1430лв; Харко(Миг 200);

Коментар

А какви са му параметрите, размерите и теглото?
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

в момента саита им не може да се отвори на мися че тук има данни

argo-market.com/ViewProduct.aspx?id=282 - 37k

Коментар

mpi имал съм GMK,познавам продукцията и на редко.Ако искаш само да си запълваш времето като завар. на комшиите някоя и др. лопата-купи си.верно е, че опира до пари, но не си мисли ,че с апарат който има ограничение във възможностите ще събереш да си купиш по модерен

Коментар

Тия публикувани параметри честно казано силно ме съмняват. По-скоро са едно добро пожелание.

200А, 60%, трансформаторано телоподаващо, тежащо 49 кила.

Да, да!!!! Сигурен съм че на втората минута ще почне да плюе яката, като го изпържиш на 200А, които ампери съвсем не съм сигурен че ще успее да поддържа, работейки качествено.

Най-добре пробвай, преди да купуваш. В Струна и Редко поне до колкото знам дават да се пробва. В Струна дори ми предложиха да пробвам, без да съм искал.

А и тая цена......
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Почвам да се замислям че още малко пари е по добре да дадеш !
                миля да отида и до Харко ида видя как работи

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

200А, 60%, трансформаторано телоподаващо, тежащо 49 кила.
                  Абсолютно невъзможно

Коментар

Уважаеми колеги,искам да се включа и аз с моето мнение по въпроса.От повече от 10 год съм собственник на GMK-Teлоподаващо,и да ви кажа съм много доволен.Единственно съм му сменял водача на телта в шланга.Просто е неизбежно понеже всичката мръсотия от телта се натрупва там.Заваря много добре особенно на голям ампераж-дебели железа.
                    Само да ви кажа ,че когато си го купих успуредно с мен си купи мой добър приятел Редко 170 А монофазно.Човека се скъса да сменя кондензатори и кво ли не беше.Направо колкото пъти се видим все ми се оплаква.Моето беше по евтино и по яко.
                    Също така и съм доволен от фирмата и естественно от цената.Да не говорим за ДДС.
                    Ето го не знам сега дали се произвеждат тези модели но са много надеждни.

И показателите:

Моля ако има някой да има същото да сподели мнение!
                    Аз лично препоръчвам ,ако имате възможност за трифазно не се чудете,нямя дя съжалявате!
                    Последно редактирано от Петьо Джартов; 07-03-09, 13:20. Причина: Допълнение

Коментар

Да де, ама има една продробност - това на снимката е трифазно. Там е малко по-друга бира, все пак.

Коментар

mpi, първо трябва да си изясниш за какво ще го ползваш.дали ти трябва за финна работа(тънкостенен материал) или за по груба дейност(дебелостенен материал). второ какво ще заваряш цветно или черно. трето колко ще го натоварваш (дали ще заваряш през 5мин. по 5см или като започнеш ще правиш по 2м без да спираш-това е ориентировъчно).тогава вече можеш да се насочиш дали да бъде монофазен или трифазен апарат. не знам дали си работл с такава машина и не знам още какви съвети да ти дам-да не ставам досаден

Коментар

Имам GMK-160 от повече от 15 години и за сега не е създавало проблеми. Добри са пък и ако стане нещо фабриката е в София и ще го отремонтират бързо. Сглобени са с западни части в България.

Коментар

Ако имаш възможност за трифазен ток,по-добре си вземи трифазна машина. Иначе всички монофазни имат тези кондензатори,които ранно или късно трябва да се сменят

Коментар

Първоначално публикуван от kudrav Преглед на мнение
                              ...Иначе всички монофазни имат тези кондензатори,които ранно или късно трябва да се сменят
                              Съвсем ли си сигурен?

Има едни такива, дето тежат 5 пъти по-малко, и работят 5 пъти по-добре, дори и от трифазните.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X