мисля да си купя Мик 200
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Надежни ли са GMK телоподаващи
Свий
X
-
До: Надежни ли са GMK телоподаващи
mpi имал съм GMK,познавам продукцията и на редко.Ако искаш само да си запълваш времето като завар. на комшиите някоя и др. лопата-купи си.верно е, че опира до пари, но не си мисли ,че с апарат който има ограничение във възможностите ще събереш да си купиш по модерен
Коментар
-
Тия публикувани параметри честно казано силно ме съмняват. По-скоро са едно добро пожелание.
200А, 60%, трансформаторано телоподаващо, тежащо 49 кила.
Да, да!!!! Сигурен съм че на втората минута ще почне да плюе яката, като го изпържиш на 200А, които ампери съвсем не съм сигурен че ще успее да поддържа, работейки качествено.
Най-добре пробвай, преди да купуваш. В Струна и Редко поне до колкото знам дават да се пробва. В Струна дори ми предложиха да пробвам, без да съм искал.
А и тая цена......Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
200А, 60%, трансформаторано телоподаващо, тежащо 49 кила.
Коментар
-
Уважаеми колеги,искам да се включа и аз с моето мнение по въпроса.От повече от 10 год съм собственник на GMK-Teлоподаващо,и да ви кажа съм много доволен.Единственно съм му сменял водача на телта в шланга.Просто е неизбежно понеже всичката мръсотия от телта се натрупва там.Заваря много добре особенно на голям ампераж-дебели железа.
Само да ви кажа ,че когато си го купих успуредно с мен си купи мой добър приятел Редко 170 А монофазно.Човека се скъса да сменя кондензатори и кво ли не беше.Направо колкото пъти се видим все ми се оплаква.Моето беше по евтино и по яко.
Също така и съм доволен от фирмата и естественно от цената.Да не говорим за ДДС.
Ето го не знам сега дали се произвеждат тези модели но са много надеждни.
И показателите:
Моля ако има някой да има същото да сподели мнение!
Аз лично препоръчвам ,ако имате възможност за трифазно не се чудете,нямя дя съжалявате!
Коментар
-
mpi, първо трябва да си изясниш за какво ще го ползваш.дали ти трябва за финна работа(тънкостенен материал) или за по груба дейност(дебелостенен материал). второ какво ще заваряш цветно или черно. трето колко ще го натоварваш (дали ще заваряш през 5мин. по 5см или като започнеш ще правиш по 2м без да спираш-това е ориентировъчно).тогава вече можеш да се насочиш дали да бъде монофазен или трифазен апарат. не знам дали си работл с такава машина и не знам още какви съвети да ти дам-да не ставам досаден
Коментар
-
Първоначално публикуван от kudrav Преглед на мнение...Иначе всички монофазни имат тези кондензатори,които ранно или късно трябва да се сменят
Има едни такива, дето тежат 5 пъти по-малко, и работят 5 пъти по-добре, дори и от трифазните.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар