Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Welder secrets ,приспособления ,хитринки или как да направим труда на заварчика по ле
Свий
X
-
От: Welder secrets ,приспособления ,хитринки или как да направим труда на заварчика п
Миналата седмица се снабдих с такива на ЕСАП. Цената май беше същата, но не съм сигурен много, защото малкото ми го подариха, а за голямото ми направиха някаква отстъпка срещу услуга от моя страна. До сега не съм ги ползвал по предназначение, но при "сухи" проби стават.[I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]
Коментар
-
От: Welder secrets ,приспособления ,хитринки или как да направим труда на заварчика п
Аз пробвах с яки магнити от хард диск. Трагедия. Дъгата ходи където си иска. Капката една разпиляна такава. Луда работа.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
И това ще стане. Някой ден.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеАз пробвах с яки магнити от хард диск. Трагедия. Дъгата ходи където си иска. Капката една разпиляна такава. Луда работа.
Луда , я ! Виж ми подписа . 
В заваръчната наука съществува едно понятие "Магнитно духане на дъгата" .
( няма нищо общо с онова на магистралата , впрочем
)
Конструкторите на заваръчни машини се стремят всячески да го избягват , а ти зорлем си се набутал .
И не само ти де . .. ама като тръгне модата - няма спиране ....
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Не знам тези китайските дали са добри!? Но съм работил с такива които много малко оказват влияние върху дъгата! Освен това трябва да се използват само за прихващане.https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc
Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.
Коментар
-
Незнам дали сте я виждали тази маса, но ми останаха очите в нея, малко излиза соленичко обаче пък нема такава згодия. Има доста клипчета с нея в Тубата но тука е в 3D и дава по ясна представа.
Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
СТРАООТНО нещо, ама не вярвам да е под 5 хил. лв! А?
То вярно е че добрия инструмент е наполовина свършена работа ама.......
Коментар
-
Aми 5000 лева, само около 8000$. Кат ми порасне много работАта мое и да си земем еднаПървоначално публикуван от aig Преглед на мнениеСТРАООТНО нещо, ама не вярвам да е под 5 хил. лв! А?
То вярно е че добрия инструмент е наполовина свършена работа ама.......
Коментар
-
По къкъв курс ги смяташ тия долариПървоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеAми 5000 лева, само около 8000$. Кат ми порасне много работАта мое и да си земем една
да ми обърнеш по него едни стотина хиляди
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Tи ги донеси първо, а па Аз за некой друг ден ще ти ги обърна по който курс кажешПървоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеПо къкъв курс ги смяташ тия долари
да ми обърнеш по него едни стотина хиляди 
Коментар
-
Днес и аз се сдобих с такива !Само че малкия е много малъкПървоначално публикуван от Stefan Dimov Преглед на мнениеВ Baumax големия магнит[ATTACH=CONFIG]304779[/ATTACH] струва 9.90лв.
малкия 5.90 лв
и си купих само големи ,друго е като ги видиш на живо... не са от най големите -държат детайли до 12кг. а по принцип има и по големи 20-30 кг.!Но тези за да домашни нужди са добри ,сега остава да ги пробвам да видя как ще разсейват дъгата......!
https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
Коментар
-
Днес реших малко да експериментирам с новите магнитни позиционери , и ето резултатите :

Прикапването е с MIG - без разсейки на дъгата !

Заварено с ВИГ в присъствието на магнитния позиционер - без разсейване на дъгата!

Прикапано и заварено в присъствието на магнитния позиционер - пренебрежително малко разсейване на дъгата ,шева се изпълнява без проблем!
Тук нещата леко стават неприятни ,но явно магнитния триъгълник е предназначен,за позициониране на ъглови заварки а не челни !
Поставих върху магнита две ламаринки 0,8мм за да ги прикапя челно,при прикапване точно върху магнита дъгата силно се разсейва и прикапването е лошо но не и невъзможно не успях да пробия дори дупка ,колкото по се отклонявах в страни от магнита толкова по добре ставаше прикапването .
И за такова прикапване може да се използва но прикапването трябва да става в страни от магнита!
!
Извода е че магнитите са доста добре направени и наистина разсейването на дъгата е незначително а при някой положения изобщо няма разсейване.https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар