Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заварване с аргонов апарат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Заварване с аргонов апарат

Здравейте, колеги!
    Имам един въпрос. Трябваше на мотора да сменя двете бобини на магнета но болтчетата, на които се държат, не можах да ги развия. Реших да сваля цялата плочка, на която се държат бобините ( плочката се държи на 2 болта ). Развъртях единия болт но на другия му откъснах главата. Все пак свалих плочката и реших да пробия останалия болт с бормашината. Нищо не направих, само пробих накриво.Та въпросът ми е, може ли с аргонов апарат да се заварва дуралуминий? Защото се пукна гнездото, в което се навива болта.
    Последно редактирано от Ясен; 10-02-09, 09:40. Причина: Не може да се пише така неграмотно! Поработи малко върху буквите А, Ъ - коя кога се използва

До: Завапване с аргонов апарат

Може, но трябва и аргончик не само апарат

Коментар

Имам и още един въпрос. Един приятел ми каза, че ако изпиля иглата на газта от долната част щяло да върви повече, вярно ли е ? Ако е вярно, какво точно трябва да направя, за да се постигне добър резултат ?
      Последно редактирано от Ясен; 10-02-09, 09:42. Причина: Ааааабе, като дават книжка за мотор не искат ли поне основно?

Коментар

До: Заварване с аргонов апарат

Принципно логиката е вярна
        Дори оригинално има такива по-къси игли.

Но съвет колко и как немога да ти дам
        Там всичко е много прецизно.

Коментар

Ок, ще потърся някоя по-къса игла, да пробвам.
          Последно редактирано от Ясен; 10-02-09, 09:45. Причина: Ааааааа! Ъъъъъъъ! Препинателните знаци, по-натам.

Коментар

До: Заварване с аргонов апарат

Преди да отидеш на майстора свали детайла и го измий много добре с бензин или на пароструйка!
            https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
            https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Благодаря за информацията
              Последно редактирано от Ясен; 10-02-09, 09:47. Причина: Само това, което оставих, има смисъл.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X