Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Електрожен за инвертор 2кW

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Електрожен за инвертор 2кW

Да грешката е моя за запояване става въпрос но не със сребърен припой а с някакъв друг по-евтин.Така също съм виждал да се запояват тръби за парно (водопроводни железни не медни) и да се кърпят коли.Мисля , че спойките ще излязат по-евтино от закупуване на инверторен електрожен и генератор.
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Dini, обясни моляте по-подробно и ме извини за невежеството, но "триодина" не ми говори абсолютно нищо. Чичо гугъл дава много варианти на това чудо, но не разбрах как към двигателя, кое към кой двигател, тя ли си има двигател или е на 12 В или през инвертора или .... сори, ама не разбрах .
      Имаш ли идея от къде са намират тези неща под наем и пробвал ли си как бачка в тоя филм с двигател??
      Ако не свършва добре, значи не е свършило!
      0888 315 794
      LZ1UPI
      A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
        Dini, обясни моляте по-подробно и ме извини за невежеството, но "триодина" не ми говори абсолютно нищо. Чичо гугъл дава много варианти на това чудо, но не разбрах как към двигателя, кое към кой двигател, тя ли си има двигател или е на 12 В или през инвертора или .... сори, ама не разбрах .
        Имаш ли идея от къде са намират тези неща под наем и пробвал ли си как бачка в тоя филм с двигател??
        Иска да каже сам да си направиш генератор за прав ток и с него да заваряваш.
        Става въпрос за агрегат: двигател ВГ- генератор (триодина)
        Лесно му е на него.
        Последно редактирано от Аndro 160; 21-06-08, 12:01.

Коментар

http://megashop.bg/bosch/product_inf...roducts_id=390
          Този е предназначен за работа с генератор а като му гледам характеристиките не асма ами и много други работи ще заварява!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X