До: Заваряване на неръждавейка?
1.5 ламарина с електроди 2 става ,но наи добре да се прегъни по ръбовете, заварял съм хромникел с обикновенна кракра и сед това с кисилина за да падне чернилката.
С баща ми имаме няколко варела направен от хромникел ръбовете са прегънати и са запоени , познавам майсторът който го е правил
1.5 ламарина с електроди 2 става ,но наи добре да се прегъни по ръбовете, заварял съм хромникел с обикновенна кракра и сед това с кисилина за да падне чернилката.
С баща ми имаме няколко варела направен от хромникел ръбовете са прегънати и са запоени , познавам майсторът който го е правил
) на 1- 1,5мм. неръждавейка или черно (когато шефа ни прати преди 2 месеца на курс за аргончици, колегата викаше да им кажем на даскалите да ни научат да заваряваме под 1мм. защото си имаме заварчик, които шие до 1мм. с електрожена
- само общи съображения за заварката. Но подсещането ти за ниската част е много навреме! Също ще е добре да го укрепи отвътре с някоя и друга връзка м/у стените, защото фабричните имат профилирани стени, които не им дават да се деформират. (а и заварката неслучайно там е по средата м/у двете половини!) Ако почне да се деформира - едно че ще кънти като тъпан, друго че се излага на риск от разрушаване!
не е случайно - можеше да е една щампована със заварен капак по ръба, нали
Коментар