Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте заварчик ( София )

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Препоръчайте заварчик ( София )

Здравейте, препоръчайте ми читав заварчик в рамките на София. Имам една декоративна хромирана ламарина на мотора, която е заварена на 4 места към скоба ( скобата държи гърнето към ауспуха ). От вибрацийте обаче и четерите заварки са се скъсали.
    Та трябва ми някой, който ще се хване да изпипа нещата като хората, а не просто да го капне с телоподаващото и после да го мине с флекса. Също така трябва да се пипа леко за да не посинее хрома.

От: Препоръчайте заварчик ( София )

В София съм ползвал услугите на Светлана в Надежда. Работят изключително професионално и качествено. Самата Светла ми е взимала акъла какви заварки прави, питай чичко гугъл за Светлана 99

Коментар

Първоначално публикуван от piron45 Преглед на мнение
      В София съм ползвал услугите на Светлана в Надежда. Работят изключително професионално и качествено. Самата Светла ми е взимала акъла какви заварки прави, питай чичко гугъл за Светлана 99
      +1
      Глупости вършат умните хора, за останалите това е ежедневие.

Пияният е винаги по-щедър от трезвеният... питайте катаджиите...

Коментар

С малко резерви......ще свършат работа.

Коментар

Аз не че нещо, ама то кво се очаква освен да го капне и мине с флекса?

Иначе примерно хващаш ВладоТС на къс пас, и минаваш през неговите момчета и става самолет. Андро ако му се занимава. Или Асен също така става и кой ли още не, всъщност.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            Аз не че нещо, ама то кво се очаква освен да го капне и мине с флекса?
            Как така какво?Човека много ясно е написал:
            Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнение
            ... трябва да се пипа леко за да не посинее хрома.
            Ако е това за което аз си мисля ...,значи на тоя моторист му е нужен не заварчик, а магьосник!
            https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
            https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

И кво.....свършиха ли "магьосниците"......тука нали само такива има. Той и Владо не знае как да подходи към тенекето.....сигурен съм. Ебахти форума, ебахти кликата. Ми като ми прегори със заварката ауспух за 1000 лева, кво да правя.....да стрелям ли. Човека ясно е казал...трябва му професионалист...вероятно плаща за такъв. Тая стомана се полира все пак....ама кво ви обременявам.....

Коментар

Ми направи му го ти ,нали си професионалист,..уф не ....ти беше супер професионалист. Човека ясно е казал че не иска да посинее ,а за полиране нищо не споменава.Така че без да посинее, явно можеш само ТИ!Щото вероятно си магьосника който се търси..!!!
                Последно редактирано от welderargon; 01-10-16, 00:55.

Коментар

Ти виждал ли си заварявана и полирана неръждавейка? А тука става дума за покритие.
                  Последно редактирано от gogo77; 01-10-16, 08:39.

Коментар

Не съм виждал тенеке,не зависимо от вида на материала , което след директно заваряване върху него да не е посиняло !
                    Но след подобно поведение, не само към мен ,не виждам смисъл да водя по нататъшен диалог с теб!

Коментар

То ще промени цвят след заварката.....много ясно......малеее какво си си мислил до сега.....

Коментар

Айде молА ви са не разваляйте хубавия бой със спор

Въпросната ламарина вече е била заварявана без да посинее, така че не е невъзможно. Уви човекът, който последния път свърши тази работа си би камшика за чужбинско.
                        А под повече внимание освен да не посинее разбирам и добра подготовка на материала преди това ( където е нужно да се отнеме материал, така че заварката да хване през цялата ширина и там каквото още се прецени, че трябва да се направи ).
                        Та както казах търся някой, който ще отдели необходимото внимание и има нужните знания, опит и хардуер...

Коментар

Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнение
                          Айде молА ви са не разваляйте хубавия бой със спор

Въпросната ламарина вече е била заварявана без да посинее, така че не е невъзможно. Уви човекът, който последния път свърши тази работа си би камшика за чужбинско.
                          .
                          Голям майстор ще да е бил!Струва ми се ,че нищо друго не ти остава освен да палнеш моторетката и да хващаш за чужбинско да го дириш.
                          Аз лично проявявам голям интерес към такива "заварки" .Ще може ли някой друга снимчица, за да погледнем за какво точно иде реч?

Коментар

Въпросната ламарина вече е била заварявана без да посинее
                            За да се избегне максимално отклонението от спектъра следствие на загряването и изтиването на твърдия разствор, се налага третиране с халогени. В домашни условия най-лесно достъпния "мехлем" за целта са пастата за зъби и йода, които дават добър резултат. Има специални пасти за това, но те са скъпи и трудно се намират. Пасивните пасти за защита на корена също стават. Маже се зоната на заваряване и на термично влияние с някое от горе посочените мазила и се заварява. След това се полира детайла. Ако питаш мене по-добре е детайла да се хромира отново след заварката. Метода на заваряване се избира според детайла.

Коментар

То ако знаех читав хромаджия в БГ щях всеки ден по 3 пъти да си удрям гъза в тавана... има толкова много фенове на блинг-блинга, че този нямаше да има свободно време и за цигара...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X