Обява
Свий
Няма добавени обяви.
безфлюсово спояване с оксижен
Свий
X
-
От: безфлюсово спояване с оксижен
Първоначално публикуван от Деду-заварчика Преглед на мнениеаз представям безфлюсова технология за спояване на стомана с месинг.....)))))))))
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеДеду , гледай да си ги запоил качествено , че от утре на един му почвам тестове на вилата в работни условия .Деду в събота работите ли ?
Последно редактирано от sek.1; 14-01-17, 07:14.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеДеду , гледай да си ги запоил качествено , че от утре на един му почвам тестове на вилата в работни условия .
Коментар
-
Колеги метода наистина е много удобен за работа и високопроизводителен . Няма пушеци от боракса и характерните остатъци . Друго е да го видиш на живо . Другата седмица и аз ще се сдобия с негоБез цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
"Оправяме всичко"
Нямаш проблеми. Въпроса е какво им е и дали си заслужава. Първо диагностика, цена и ако кажеш ДА - действаме.
Първоначално публикуван от Деду-заварчика Преглед на мнениеимам 2 хасковски вики за ремонт.........има ли сервиз в софия или сам да се опрвям
Коментар
-
Първоначално публикуван от Деду-заварчика Преглед на мнениеще чекам резултатите от тестовете)
Иначе като метод за отопление : пълен ташак.Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Мислим дека се подразбира от само себеси , че пЕсък у него не съм вкарвАл . А па и колкото да съм проЗд , много- много опции освен топла вОда да се укАра у него не виждам .
Темата обаче е за запояване , а както вече отбелязах - спойките са извършени грамотно.Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
честито на собствениците на технологията......няма да е зле да споделите ваши спойки....))))))
Последно редактирано от Деду-заварчика; 16-02-17, 10:28.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар