Здравейте колеги ! Наскоро се сдобих с телоподаващ заваръчен апарат Einhell SGA 150 turbo втора употреба.
Първите няколко проби и ползване всичко беше наред , след това изникна проблем . Само като допра тела дори без да съм
натиснал копчето за подаване на тела и газта укъсява и започва да плюе . Разглобявах отпред шланга , ръкохватката но
нищо не видях необичайно. Ще съм благодарен ако някой ми даде насоки и жокер къде може да е проблемът
Първите няколко проби и ползване всичко беше наред , след това изникна проблем . Само като допра тела дори без да съм
натиснал копчето за подаване на тела и газта укъсява и започва да плюе . Разглобявах отпред шланга , ръкохватката но
нищо не видях необичайно. Ще съм благодарен ако някой ми даде насоки и жокер къде може да е проблемът
. А иначе Фриско е прав, това телоподаващо е като електрожен - винаги е под напрежение още с включването. Ако искаш, ще ти разказвам на лични какво можеш да спретнеш по него, но не става без пари и на финала пак ще е подобие на телоподаващо.
. Другите ги търсиш по магазините и ги кримпваш с подходящите клещи. Смених вентилатора с по-голям, като го сложих отвън да нагнетява през изрязан отвор с парче тунинг мрежа. на другата страна изрязах отвор за изхвърляне на топлия въздух. Вентилатора го сложих отвън, защото на неговото място в кутията сложихме трафа, който захранва самостоятелно двигателчето за телоподаването. Нямам понятие как става - един приятел го пресвръзва. Като захраниш отделно телоподаването се избягва чуденето при започване на заваряването, когато тока кляка и телът почти спира да се подава, при което следва едно звучно "пляс" и се получава залепване за токовата дюза. Изби един от изправителните диоди и ми донесоха някакви май 300А или нещо подобно. На финала се прекара тотално бронята за заваръчния тел и смених целия шланг с нов италиански, правен като за белите хора. Него го купих от РЕДКО за около 70 лева. В интерес на истината, единственото нещо, което не даде дефект за толкова време беше клапанчето за въгледвуокиса в ръкохватката. Никога не се е запушвало и никога не е изпускало газ безконтролно. Утре ще се постарая да намеря един хвърчащ лист със схеми за онагледяване на преработките
Коментар