Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за намиране на чашки за ВИГ .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за намиране на чашки за ВИГ .

Привет. Преди време си взех едно китайче WS 250 с ВИГ (жълтия шлаулх) , реших да го изтормозя малко на ММА (РЕДЗ) ,така и на ВИГ 252А (240 А реални ) ,за мой късмет не се развали , но стопих чашката , та сега да си дойда и на питането ,понеже е нестандартна някой има ли си представа къде из София могат да се намеря консумативи за такъв вид бренер ?
    и още един въпрос препоръчайте ми добре снабден магазин за заваръчна техника , по конкретно си търся Е6010 Е6011 2,5 3,2 5 и 6-ци ,както и някой по екзотични електроди.

Благодаря предварително.

Поздрави Георгиев.

От: Питане за намиране на чашки за ВИГ .

Здравей,
    Чашки най-вероятно е да не се намерят от вида който търсиш, но главата лесно се сменява и спираш да имаш проблеми.
    Електроди имаме разни, включително и езотики. Ако нещо търсиш конкретно, може да се поръча към ЕСАБ, Бьолер или корейски без проблеми.

0889 522 036 - Асен
    АИГ-Заваряване ООД
    Заваръчни апарати "DEL"
    http://www.aigwelding.com
    0889 522 036

Коментар

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
      Здравей,
      Чашки най-вероятно е да не се намерят от вида който търсиш, но главата лесно се сменява и спираш да имаш проблеми.
      Електроди имаме разни, включително и еКзотики. Ако нещо търсиш конкретно, може да се поръча към ЕСАБ, Бьолер или корейски без проблеми.

0889 522 036 - Асен
      Имаш в предвид газовата леща да се смени с такава от стандартен ли ? Не е нещо по конкретно за електродите ,ама ако ми трябва, както се вика ,паля колата и отивам в пр. магазин и си взимам каквото ми трябва, а не да обикалям целия град .

Коментар

Aig -Намират се в Бакърена Фабрика
        Аметист-Редута
        Редко-Дружба
        Харко-Дружба
        Евромаркет -Околовръсното при Казичене.
        Всички имат сайтове
        Успех...
        "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
        Mark Twain
        СтоЕнчA

Коментар

Първоначално публикуван от Shtaiga Преглед на мнение
          Бакърена Фабрика.
          Младеж, там са гробищата бе

Тия са в Захарна
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Shtaiga Преглед на мнение
            Aig -Намират се в Бакърена Фабрика
            Аметист-Редута
            Редко-Дружба
            Харко-Дружба
            Евромаркет -Околовръсното при Казичене.
            Всички имат сайтове
            Успех...
            За протокола: Намираме се в Модерно Предградие. ;-)
            АИГ-Заваряване ООД
            Заваръчни апарати "DEL"
            0889 522 036

Коментар

Благодаря много за полезната информация .

Коментар

Първоначално публикуван от xbmx Преглед на мнение
                Имаш в предвид газовата леща да се смени с такава от стандартен ли ? Не е нещо по конкретно за електродите ,ама ако ми трябва, както се вика ,паля колата и отивам в пр. магазин и си взимам каквото ми трябва, а не да обикалям целия град .
                По някаква странна причина този текст с въпроса ти го нямаше вчера когато преглеждах темата. Не се случва за пръв път ...

Асен имаше пред вид смяна на цялата глава на горелката, т.е. това, което е от дръжката нагоре. Дръжката и бутона си остават. Модела на главата определя вида на консумативите после. Имаме всики неща необходими за твоя случай, смяната става веднага. Само трябва да се разберете с Асен да е в офиса когато дойдеш. В момента не съм там и цените не са пред мен да ти дам идея колко ще струва. Ориентировъчно 25-30 лв. всичко, този порядък.

Намираме се, както казах в кв. Модерно предградие, ул.3020 номер 13.

https://www.google.bg/maps/@42.72358...7i13312!8i6656
                АИГ-Заваряване ООД
                Заваръчни апарати "DEL"
                0889 522 036

Коментар

Благодаря за бързото отзоваване колега AIG, имам го в предвид .
                  За сега мисля да си сменя дюзата за 2 лв само за проба , иначе имам още чашки (не е толкова наложително) .
                  -Като цяло този бренер го дават за до 150А . Разгледах в Китайското е-магазинче "Всичко за Левче" и си намерих чашки за "нестандартните".
                  Не съм доволен от ЕСАБ-ските, защото се пукат от топлината промяна. (Един колега до е обяснил по подробно в др. тема) .
                  Като цяло съм се спрял на това:
                  http://www.aliexpress.com/item/WP26F...877119774.html
                  Удобен и ако може да се нарече стандартен(това определение май от търговците идва ) в нашата страна.

Ето и линк към чашките, ако няко друг се е сблъсквал с проблема. (за ориентир в размера)
                  http://www.aliexpress.com/item/free-...334618144.html

П.П. Относно постовете ,понеже съм нов потребител ,коментарите ми очакват одобрение от администратор .

Eто и спецификация на чашките .

Product Name Shield Cup
                  Fit for QQ150 Welding Torch
                  Material Ceramic
                  Color Purple
                  Thread Dia 14mm/0.551"
                  Overall Size 28.4 x 19mm/1.1" x 0.7"(L*D)
                  Weight 82g
                  Package Content 10 x Shield Cups

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X