Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли навити за групова поръчка на заваръчни апарати

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли навити за групова поръчка на заваръчни апарати

Има ли навити за групова поръчка на апарати от този търговец?(за да влезем в по добра цена) http://www.stahlwerk-schweissgeraete.de/,лично аз съм се спрял на -
    STAHLWERK AC/DC WIG 315 PULS - HF TIG INVERTER MMA
    Живота втора серия няма.

Can-am Renegade 800R XXC
    Honda TRX 450ER

От: Има ли навити за групова поръчка на заваръчни апарати

Мисля има вносител за България. Не казвам име.... Виж там, мисля дава отстъпка за форума....
    - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
    - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Дай някакъв контакт, може и на Л.С.
      Живота втора серия няма.

Can-am Renegade 800R XXC
      Honda TRX 450ER

Коментар

Ко?Не. Ъ? Аз? Ако потърсиш е лесно да го намериш. Ако не- той ще те. Ако на никой не му се занимава- що аз да го правя. Най-добре си помисли какво точно искаш, и какво искаш да пробваш
        Поздрави ))
        - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
        - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Май беше Драгозов!

Коментар

Порових се, но не намирам нищо на български.
            Допадна ми това
            http://www.stahlwerk-schweissgeraete...wig-a-mma.html
            Ако ама и по-хубава цена ....

Коментар

Първоначално публикуван от automax Преглед на мнение
              Порових се, но не намирам нищо на български.
              Допадна ми това
              http://www.stahlwerk-schweissgeraete...wig-a-mma.html
              Ако ама и по-хубава цена ....
              И аз го заглеждам това и имах идея да ги посетя на място и да видя за какво иде реч . Намират се на около 70 км от вкъщи и сигурно следващата седмица ако съм по -свободен ще отида . След посещението ще споделя впечатления .
              По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
                И аз го заглеждам това и имах идея да ги посетя на място и да видя за какво иде реч . Намират се на около 70 км от вкъщи и сигурно следващата седмица ако съм по -свободен ще отида . След посещението ще споделя впечатления .
                Хайде,че и аз може да се включа.
                Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                0885 660 613

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
                  Ко?Не. Ъ? Аз? Ако потърсиш е лесно да го намериш. Ако не- той ще те. Ако на никой не му се занимава- що аз да го правя. Най-добре си помисли какво точно искаш, и какво искаш да пробваш
                  Поздрави ))
                  Вносител са Аргомаркет.Ползвам два електрожена -140 и200 амперов-работят без забележка.Обаче от както се сблъсках с политката им за гаранционни ремонти,вече и пирон не бих си купил от там!
                  "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
                  Mark Twain
                  СтоЕнчA

Коментар

По добре направете групова поръчка към Дел. Имам и от двете марки и съм доволен, но от Данчо и Асен(Дел) съм по-доволен-сервиз, отношение...За качеството няма даже и да коментирам.
                    I get High by going Down

Коментар

Първоначално публикуван от skitnik Преглед на мнение
                      По добре направете групова поръчка към Дел. Имам и от двете марки и съм доволен, но от Данчо и Асен(Дел) съм по-доволен-сервиз, отношение...За качеството няма даже и да коментирам.
                      Добра идея! Обадете се да обсъдим.
                      АИГ-Заваряване ООД
                      Заваръчни апарати "DEL"
                      http://www.aigwelding.com
                      0889 522 036

Коментар

При тях не виждам да има комбинаран MIG-MMA-електрожен. Нещо което си харесах при немците.

Коментар

Да не би да искаш да кажеш MIG-TIG-MMA?Защото ММА и електрожен дефакто са едно и също и го предлагат в комбинация с MIG.

Коментар

Първоначално публикуван от automax Преглед на мнение
                            При тях не виждам да има комбинаран MIG-MMA-електрожен. Нещо което си харесах при немците.
                            Разбирам въпроса. Да, в момента нямаме такава машина. Проекта за новото "3-в-1" обаче е на финална права и съвсем скоро ще имаме готови бройки. Решението представлява модул, който се вгражда в тялото на съществуващите наши 160А и 200А телоподаващи. Дори няма да се сменя лицевия панел. Като възможности ВИГ модула има първи ток, втори ток, 2Т-4Т, контактно и безконтактно палене, затихване на тока, пре-газ и пост-газ. Ще може да се добавя към съществуващи вече машини (160А и 200А телоподаващи), а също така и към нови.
                            АИГ-Заваряване ООД
                            Заваръчни апарати "DEL"
                            http://www.aigwelding.com
                            0889 522 036

Коментар

Първоначално публикуван от Frysco Преглед на мнение
                              Да не би да искаш да кажеш MIG-TIG-MMA?Защото ММА и електрожен дефакто са едно и също и го предлагат в комбинация с MIG.
                              Опсс... Извинявам се. Да това имам предвид http://www.stahlwerk-schweissgeraete...wig-a-mma.html
                              Допада ми идеята за 3 в 1. Сега имам и MIG и електрожен, но отделно само за TIG не ми се дават пари.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X