Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заваряване пластмаса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Заваряване пластмаса

Задачката все още си виси, но до сега тази година не мога да сколасам да стигна до нея.
    Иначе, благодаря на всички, които пожелаха да помогнат, не съм забравил
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Поне си събрaл дaнни,мaтриaл и информaция!Все ще си я свършиш.Зa много години!
      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Не знам кога ще стигна до заваряването, че нещо изскочиха 948329834 задачки, но поне знам каква е пластмасата

PA GF 25

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20150131_142733.jpg
Прегледи:1
Размер:52.1 КБ
ID:5638618

Дано подлежи на заварка
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Такаа.
          Тръбата е готова. Изглежда добре, стана бързо. Предстоят тестове и ще споделя впечатления.

Коментар

A? Как я направи бре?
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Бях обещал да споделя впечатления, но се оказа, че както направихме тръбата не става. Та от тази гледна точка са хвърлени на вятъра пари, ама стават такива неща.
              Иначе заварките изглеждат добре, само не можах да ги тествам в реални условия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X