Искам да преправя един колектор, пластмасов е, въпроса е дали може да стане. Колата е с турбо, трябва да държи на около 1.5 бара
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Заваряване пластмаса
Свий
X
-
От: Заваряване пластмаса
Аз нямам идея, но в долната тема е коментирано лепенето на "пластмаси":
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=112680
-
То че може да се залепи/завари или там както и да се казва е ясно
Въпроса е за наляганетоИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Няма да стане. Заварявам пластмаса от 1995година.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеИскам да преправя един колектор, пластмасов е, въпроса е дали може да стане. Колата е с турбо, трябва да държи на около 1.5 бара
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от bradi Преглед на мнениеАз се занимавам с това от има няма тридесет години.От теб зависи дали и как да ме намериш
и да споделиш за проблема.
Трябва да се обърне посоката на входящата тръба (да сочи назад).
Може ли да стане?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Зaвaрявaм резервоaри отPPR мaтериaл нaй-големия е 12м.нa 3м.Н 1.60м.,зaвaрявaм ги с поялник зa тънки зaвaрки с добaвъчен мaтериaл и екструдер зa силови зaвaрки,мaшините могaт дa рaботят с достa полимери,зaвaрявaл съм и ПВЦ!Зaвиси от полимерa/плaстмaсaтa/,трябвa дa се нaбaви същия добaвъчен мaтериaл и мисля,че ще.се получи.В София фирмa КОБО се зaнимaвa с подобни зaвaрки!Имaш вaриaнт и с неръждaвейкa?п.с.видях темaтa ,зa товa писaх,щото.имa шaнс.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Няма ли да е най-просто,да прережеш тръбата в правата част и да си направиш метално коляно?Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
Може ли да стане?Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Еми не, защото не е кръглаПървоначално публикуван от taran Преглед на мнениеНяма ли да е най-просто,да прережеш тръбата в правата част и да си направиш метално коляно?
А не е кръгла, защото ще опира в капакаИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Ако махнеш декоративния капак на главата - тоя с емблемата, мисля, че ще ти се отвори достатъчно място за тръба с кръгло сечение.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]762635[/ATTACH]
Може ли да стане?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар