Къде могат да ми наплавят с композиция, черупкови биелни лагери? Размера вътрешно е ф.30мм.L 20мм.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моля за информация
Свий
X
-
От: Моля за информация
Колега носи колянов вал от форд в Сливен у някакъв рем завод,знам че му правиха лагери по вала,че излизаше от стандартните ремонтни.
Ще разпитам.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеКолега носи колянов вал от форд в Сливен у някакъв рем завод,знам че му правиха лагери по вала,че излизаше от стандартните ремонтни.
Ще разпитам.Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениезнам че му правиха лагери по вала,че излизаше от стандартните ремонтни.
Ще разпитам.Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеКолегата говори за черупки , ти говориш за колянов вал .... дано се разберете !Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеЗа плъзгащи композитни лагери говоря,представляват две черупки и ги има у всяко двг.
За черупките допуска е малко гяволска работа . Трябва да има точния заводски размер . Мога и аз да поразровя къде и кой , ако същевременно не е намерил де .Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеЗа черупките допуска е малко гяволска работа . Трябва да има точния заводски размер . Мога и аз да поразровя къде и кой , ако същевременно не е намерил де .Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение0,03-0,05мм макс,нямам си и идея как ги произвеждат,утре ще звъня пак,че тази вечер не ме отразиха.При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!
Коментар
-
Първоначално публикуван от DIMILIEV Преглед на мнениеЩе съм благодарен на всякакви съвети и информация.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар