Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за информация

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за информация

Къде могат да ми наплавят с композиция, черупкови биелни лагери? Размера вътрешно е ф.30мм.L 20мм.
    При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

От: Моля за информация

Колега носи колянов вал от форд в Сливен у някакъв рем завод,знам че му правиха лагери по вала,че излизаше от стандартните ремонтни.
    Ще разпитам.
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
      Колега носи колянов вал от форд в Сливен у някакъв рем завод,знам че му правиха лагери по вала,че излизаше от стандартните ремонтни.
      Ще разпитам.
      Колегата говори за черупки , ти говориш за колянов вал .... дано се разберете !
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

знам че му правиха лагери по вала,че излизаше от стандартните ремонтни.
        Ще разпитам.
        Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
        Колегата говори за черупки , ти говориш за колянов вал .... дано се разберете !
        За плъзгащи композитни лагери говоря,представляват две черупки и ги има у всяко двг.
        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

За плъзгащи композитни лагери говоря,представляват две черупки и ги има у всяко двг.
          Извинявай ! Прочетох поста ти повърхностно и останах с впечатление , че са му наварявали коляновия вал .

За черупките допуска е малко гяволска работа . Трябва да има точния заводски размер . Мога и аз да поразровя къде и кой , ако същевременно не е намерил де .
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
            За черупките допуска е малко гяволска работа . Трябва да има точния заводски размер . Мога и аз да поразровя къде и кой , ако същевременно не е намерил де .
            0,03-0,05мм макс,нямам си и идея как ги произвеждат,утре ще звъня пак,че тази вечер не ме отразиха.

Коментар

0,03-0,05мм макс,нямам си и идея как ги произвеждат,утре ще звъня пак,че тази вечер не ме отразиха.
              Ще съм благодарен на всякакви съвети и информация.
              При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

Коментар

В гаража на бившото УБО на времето ми направиха такива лагери по размера на вала на един Мерцедес 123 . Шлайфиста им ми е приятел ама вече е пенсионер .
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от DIMILIEV Преглед на мнение
                  Ще съм благодарен на всякакви съвети и информация.
                  Провери тук,http://www.zig.bg/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X