Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мнение за електрожен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: мнение за електрожен

То се вижда,че е детски електрожен.Поне кабелчета да му бяха пораснали...

Коментар

Първоначално публикуван от gogo77 Преглед на мнение
      Е кво да ти кажа........Това е надпис на етикет в магазин (превю) По-надолу имаш 2 линка с мануали на апарата, писани вероятно от производителя.
      !Искрено се забавлявам с теб !
      https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
      https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

И сега кво......още ли ти прилича на Кемпи

Коментар

Първоначално публикуван от gogo77 Преглед на мнение
          И сега кво......още ли ти прилича на Кемпи
          Ми да ,не виждаш ли!?Цвета му е оранжев !
          https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
          https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:u000_50_03d537943a3c9bd9c8c6fdc5e20ca00f.jpg
Прегледи:1
Размер:18.1 КБ
ID:5551028

И на цвят не са го догодили....

Коментар

Във инструкцията за експлоатация има накрая разположение на елементите.
              Като сравниш карантията на двете машинки, телвинската и тази, като разположение и основни елементи, се питаш къде са "деветте разлики". Ама аз гледам нещата от вътре, а не само от вън.... Професионална деформация....
              ПВ-то по стандарт се мери за цикъл от 10 минути. Какви пет, какви 30 сек. И какво? Заваряваш с електрода 30 сек и пушиш цигари през останалото време.... Смяххх....
              АИГ-Заваряване ООД
              Заваръчни апарати "DEL"
              http://www.aigwelding.com
              0889 522 036

Коментар

Са видех че има и 2 години гаранция,гледах и цените на другите стоки.Доброто е че не са много евтини ,малко по скъпи от райдер лошото е че всички стоки са едно с едно с на вид с ейнхел.Абе май ще го взема този електрожен,са по новите закони ако нети хареса как работи до 14 дневен срок мога да го върна и найстина ако неми хареса ще го върна,само ще съм назад от доставката.
                0 8 76 36 8 542

Коментар

Щом те влече да го пробваш по трудния начин..
                  Аз предпочитам моите клиенти да пробват преди да купят, хубаво е и ти да постъпиш така. Спестява главоболия, особено за нещо за което нямаш предварителна информация.

Коментар

Е да ама нали се сещаш че в еконт няма как да го пробвам,за мен проба си е да изгоря 4-5 електрода 3.25 без да спирам и ако не включи защитата значи става за домашни нужди.А и тарся по евтино за домашни нужди а при теб техниката е друга и ако се вземе за една заварка в месеца не е финансово оправдана покупката.Сега ме е яд че продадох старата си кракра 160а ,след като си взех телоподаващо си мислех че повече няма да ми трябва електрожен но се оказа че телоподаващото не може да замести напълно електрожена.
                    0 8 76 36 8 542

Коментар

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
                      .....Сега ме е яд че продадох старата си кракра 160а ,след като си взех телоподаващо си мислех че повече няма да ми трябва електрожен но се оказа че телоподаващото не може да замести напълно електрожена......
                      - така е , ама .....

Първоначално публикуван от dragozow Преглед на мнение
                      ....Щом те влече по трудния начин.....

.... дано не се окаже така и с това "кемпи" .
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Е да ама нали се сещаш че в еконт няма как да го пробвам,за мен проба си е да изгоря 4-5 електрода 3.25 без да спирам и ако не включи защитата значи става за домашни нужди.А и тарся по евтино за домашни нужди а при теб техниката е друга и ако се вземе за една заварка в месеца не е финансово оправдана покупката.Сега ме е яд че продадох старата си кракра 160а ,след като си взех телоподаващо си мислех че повече няма да ми трябва електрожен но се оказа че телоподаващото не може да замести напълно електрожена.
                        А какво ти пречи да извадиш още 50-100 лв и да отидеш в магазин с 5-6 електрода и някое винкелче и да пробваш? Или мислиш че наистина е много хубав апарата от линка и няма нужда да дадеш малко повече. И за 3.25 мм не ти трябват 180 ампера, а истински ~ 130/140. Понеже виждам че ще скочиш ти ги пиша тези неща, защото после се оказва че тези 180 всъщност са 120. Виждал съм много такива апарати. В Полша има една голяма фирма която прави най-евтината китайска стока да изглежда невероятно и с това продават. Асен също се опитва да те насочи да не си даваш парите залудо. Те са си твои, но наистина искаш по трудния начин.

Коментар

Почна да ме разубеждаваш,мислех че по истиските инвертори са луда пара но погледнах линка ти в магазина и видях че не е точно така.Има апарат 140 ампера за 100 лева отгоре и май нещата отиват към вземане на апарат от агро маркет.
                          0 8 76 36 8 542

Коментар

Почна да ме разубеждаваш...
                            Аз понеже съм Овен,зодия Инат...Та 1996г си купих Телвин - "професионален",без да се допитам до професионалисти.Дали изгори и двайсетина електрода и гръмна,както си почиваше.Уж в гаранция,ама кино.Една платка от Италия,в бутилка да я пуснеха по море,щеше да дойде за това време.Та се принудих да си купя Кемпи,и аз по трудния начин.Преди три-четири месеца,Асен го ремонтира за пръв път.А съм изгорил с него повече от тон електроди...Разликата в цената тогава беше около 400лв в полза на Телвина,та ми излезе златна инвестиция.Телвина от тогава не се е развалял щото стои като паметник,за резерва.

Коментар

Подобни Телвини /и не само/ минаха и през мойте ръце. Купувах инверторите като консумативи за електродите. Накрая ми писна от боклуци и минах на истинска техника и се родих.

Коментар

Ползвам телвин телоподаващо от1996г и нямам никъв проблем.Иначе за електрожена бих препоръчал есаб-бъди арг 180 две години гаранция и ако през този период му се случи нещо не се отремонтира и се подменя с нов.Цена между 550-600лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X