Здрасти,днес най-после купих от въпросната тел,0.9 сложих подходящата дюза и започнах да бачкам без проба ,само обърнах полярноста като на горелката сложих минус,направих първия шев и за мое учудване "заварката " с дължина 7-8 см стана хлътнала а не както обичайно напластена и изпъкнала,реших че като тела може би е кух в някаква степен свалих ампеража ,пак същата работа,бях на много високо 51 метра ,и не носих нищо с мен да снимам,външно шева стана красив,обаче според мен му нямам доверие,през цялото време имах чувството че детайла може да се скъса (чупи) и да полети надолу.Има ли някаква особенност която пропускам или незнам или бъркам някъде ?По едно време забелязах ампеража че съм го свалил до 50 Ампера от 120 А и тела върви едно такова меко,сякаш се пали отвътре,звука на машината беше мазен,няма го тънкото свистене с което съм свикнал !
п.п Духаше вятър горе ,но когато утихваше особенна разлика не забелязах
Моля някой модератор да ми оправи заглавието на темата на "Тръбно флюсов тел" че омазах нещата !
п.п Духаше вятър горе ,но когато утихваше особенна разлика не забелязах
Моля някой модератор да ми оправи заглавието на темата на "Тръбно флюсов тел" че омазах нещата !
Коментар