Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тръбно флюсов тел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тръбно флюсов тел

Здрасти,днес най-после купих от въпросната тел,0.9 сложих подходящата дюза и започнах да бачкам без проба ,само обърнах полярноста като на горелката сложих минус,направих първия шев и за мое учудване "заварката " с дължина 7-8 см стана хлътнала а не както обичайно напластена и изпъкнала,реших че като тела може би е кух в някаква степен свалих ампеража ,пак същата работа,бях на много високо 51 метра ,и не носих нищо с мен да снимам,външно шева стана красив,обаче според мен му нямам доверие,през цялото време имах чувството че детайла може да се скъса (чупи) и да полети надолу.Има ли някаква особенност която пропускам или незнам или бъркам някъде ?По едно време забелязах ампеража че съм го свалил до 50 Ампера от 120 А и тела върви едно такова меко,сякаш се пали отвътре,звука на машината беше мазен,няма го тънкото свистене с което съм свикнал !

п.п Духаше вятър горе ,но когато утихваше особенна разлика не забелязах

Моля някой модератор да ми оправи заглавието на темата на "Тръбно флюсов тел" че омазах нещата !
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

От: Тръбно флюсов тел

Увеличи малко телта и карай на "дърпане".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X