Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕВТИН ИНВЕРТОРЕН ЕЛЕКТРОЖЕН

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ЕВТИН ИНВЕРТОРЕН ЕЛЕКТРОЖЕН

Първоначално публикуван от dragozow Преглед на мнение
    Най-лесно е да пробваш преди да купиш. Ако добър търговец има хубава стока винаги ще даде за проба. Изгори 3 електрода и ако прегрее не го взимай.
    Тия където ги продават даже и града в който се намират си крият ти говориш за проба .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      Тия където ги продават даже и града в който се намират си крият ти говориш за проба .
      А ти купувал ли си от тези търговци които толкова много плюете! Че си толкова категоричен!Ако искате да помогнете на тук търсещите помощ -пишете само неща за които сте сигурни !
      Няма нищо вярно в това което си написал !
      Никой не се крие ,телефона на търговеца на VIKI -WSM си е все същия от години! Електрожените му се доставят по куриер а при доставката може да се уговориш с този търговец да има опция оглед и проба на стоката ,да направиш проба на апарата и ако нещо не ти хареса можеш да го върнеш !От скоро имат и гаранция от 1 год.,също ти изпраща и касова бележка и гаранционна карта,гаранцията се поема от търговеца в негов собствен сервиз !С това последното условие преди няколко дни един колега си поръча машина !Не правя реклама на никой ,нямам никаква полза от това ,но просто ме е яд че пишете неверни неща и подвеждате търсещите тук информация !

https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
      https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
        А ти купувал ли си от тези търговци които толкова много плюете! Че си толкова категоричен!Ако искате да помогнете на тук търсещите помощ -пишете само неща за които сте сигурни !
        Никой не се крие ,телефона на търговеца на VIKI -WSM си е все същия от години! Електрожените му се доставят по куриер а при доставката може да се уговориш с този търговец да има опция оглед и проба на стоката ,да направиш проба на апарата и ако нещо не ти хареса можеш да го върнеш !От скоро имат и гаранция от 1 год.,също ти изпраща и касова бележка и гаранционна карта,гаранцията се поема от търговеца в негов собствен сервиз !С това последното условие преди няколко дни един колега си поръча машина !Не правя реклама на никой ,нямам никаква полза от това ,но просто ме е яд че пишете неверни неща и подвеждате търсещите тук информация !

Съвсем случайно познавам един от търговците който стои зад този сайт та им знам цялата търговска биография . Е ти го сайта ... . Намери някъде в него адрес или дори бегло споменаване на думата гаранция . Накрая има само един телефон за връзка . Ако не е тайна как в офиса на куриера ще изпробваш заваръчна машина ??
        Последно редактирано от Ясен; 01-07-13, 18:08. Причина: цензура
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ако ви трябват координатите на хасковските "търговци" аз ги познавам и знам адреса на фирмите. По закон гаранцията за физически лица е 24 месеца, получаването на служебен бон не е равно на фискален и нямате никакви права ако се счупи нещо. Самия факт че на сайта има само телефон е показателен, но у нас може всичко.

Коментар

.........Никой не се крие ,телефона на търговеца на VIKI -WSM си е все същия от години!.........................

Аз не разбирам къде гледат даначните. По-менте от това - здраве.
            Последно редактирано от Ясен; 01-07-13, 18:06. Причина: цензура
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Никой не се крие ,телефона на търговеца на VIKI -WSM си е все същия от години! Електрожените му се доставят по куриер а при доставката може да се уговориш с този търговец да има опция оглед и проба на стоката ,да направиш проба на апарата и ако нещо не ти хареса можеш да го върнеш !От скоро имат и гаранция от 1 год.,също ти изпраща и касова бележка и гаранционна карта,гаранцията се поема от търговеца в негов собствен сервиз
              Я пусни линк да се образоваме и ние, че ми стана интересно. Кой продава с гаранция 24 месеца /по закон/ 200А машина за 205лева!!! Иначе само си търкаме клавиатурите...
              Панайот Бърдарски
              0887 60 77 22

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                Аз не разбирам къде гледат даначните. По-менте от това - здраве.
                В България данъчните са заети с това да взимат рушвети.
                Последно редактирано от Ясен; 01-07-13, 18:07. Причина: цензура

Коментар

Току що гледам новия каталог на Метро, 160А за 394,80лв.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                    Съвсем случайно познавам един от търговците който стои зад този сайт та им знам цялата търговска биография . Е ти го сайта .... . Намери някъде в него адрес или дори бегло споменаване на думата гаранция . Накрая има само един телефон за връзка . Ако не е тайна как в офиса на куриера ще изпробваш заваръчна машина ??
                    Аз сайта много добре го знам !От около две години мои приятели ,познати и колеги пазаруват от този сайт ... ,така че е излишно да ми казваш какво може и какво не!
                    По последния глупаво зададен въпрос можеш да си отговориш и сам ,защото доставки се извършват не само в офис на куриер!
                    Последно редактирано от Ясен; 01-07-13, 18:07. Причина: цензура

Коментар

Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнение
                      Я пусни линк да се образоваме и ние, че ми стана интересно. Кой продава с гаранция 24 месеца /по закон/ 200А машина за 205лева!!! Иначе само си търкаме клавиатурите...
                      Не си търкай само клавиатурата ами погледни какво съм писал относно китайските машините с гаранция!

Коментар

Първо не видях НИКЪДЕ гаранциони условия!!!!!
                        Второ в един друг форум съм пуснал снимка на ТОЧНО същия WS200, с коментар че не изкарва повече от 120-130А. Лично го тествах.
                        Трето - колко ли ампера реални ще има 160А машина с;лед като 200А е реално 130А макс.??????????
                        Та пак да питам - къде са гаранционите условия???
                        Панайот Бърдарски
                        0887 60 77 22

Коментар

Айде стига рекламки тука.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X