Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как направих два алуминиеви сандъка за вериги.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как направих два алуминиеви сандъка за вериги.

Благодаря на всички за коментарите.
    Ситуацията за тези сандъци беше следната:
    Мой клиент идва с двама от шофьорите и ми казва:"Вижте моля ви се какво да направим че да си прибират веригите някъде ,ама да не ми излезе златно" И тъй като имаме достатъчно веселба с голяма инсталация за акумулиране на лед (за което ще пусна нова тема)последва бързо съгласуване с тях какво точно искат и каквото си пожелаха като модел това и получиха.Така че за нас това се яви малко като разнообразие извън основната ни дейност.Мисля че резултата не е лош, но нека мине тестовия период през зимата и ще ъпгрейдваме като се наложи.Ако бяхме избрали да ги изработим от неръждаема ламарина цената щеше да умножена по 3 само за материал и пак щеше да има недостатъци.

Коментар

Аз ли бъркам? Листовете алуминий не са ли от вида АМГ? По руските сайтове от това си правят катерите от АМГ5 щото 3 им идва тънък. Та нещо агресивносттта на морската вода не ми се вписва. Хем е солена, хем алкална. Може ли някой да обясни подробно.
      „Хората са два вида - едните вярват в невероятното, а другите правят невъзможното. Оскар Уайлд.“

Коментар

Морската вода е агресивна към почти всички метали и техните сплави . Тези пък към които не е въобще агресивна или поне не чак толкова са прекалено скъпи за конвенционалното корабостроене . Тук опираме до това с какво ще покриеш метала за да го защитиш . Сега съвременни бои и лакове дал господ .
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X