Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тел за заваряване без газ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тел за заваряване без газ

Здравейте!Донесоха ми от Англия заваръчен апарат,който работи без да използва газ.Апарата е италиански,любителски.На него пише: SIP handymate Gasless.За съжаление в него няма ролка,и тъй като съм абсолютен невежа не мога да открия каква тел трябва да купя.Това което разбрах,е че ролката е малка на диаметър,и с по малък вътрешен размер по оста от използваните масово ролки.Както вече казах,въобще не съм в час с подобна техника,апарата ще се ползва евентуално за малки и не отговорни заварки на тънки неща.Та въпроса ми е-каква тел евентуално трябва да купя,и продава ли се въобще в България?Благодаря предварително!

От: Тел за заваряване без газ

Телта е тръбна и я има във всички специализирани магазини за заварячна техника и консумативи, но да не се оплашиш от цената и( доста е скъпа ).

Поздрави.
    Въчо Иванов Tel. 0899 837 607

Коментар

Здравейте,
      В Момента имам 5 кг такъв тел на ЕСАБ. Произведен в Щатите.
      Цената е 25 лева на килограм. Ако искаш мога и да ти пренамотая някакво количество.
      Чакам и по-евтина, но ще дойде след около месец - месец и половина.
      АИГ-Заваряване ООД
      Заваръчни апарати "DEL"
      http://www.aigwelding.com
      0889 522 036

Коментар

Здравейте! Подготвен съм ,че по скъпа.Това не ме плаши много,защото ще се ползва рядко и за дребни неща.Така че ще ми стигне за доста време.Проблема е че нямам стара ролка,а тук телта е само на големите,които въобще не могат да се сместят вътре...

Коментар

Здравей колега,

Заваръчния тел в твоя случай се нарича "тръбно-флюсов, самозащитен". Ако апарата ти е подготвен за тел ф.0,8мм (телоподаваща ролка + контактна дюза) имам 1 нова ролка D100mm с такъв тел и ще ти я подаря с удоволствие.
          "Плюенето стимулира слюнните жлези и намалява риска от кариес"

Коментар

Re: От: Тел за заваряване без газ

Здравей колега!Писал съм ти на лични.Поздрави!

Коментар

Re: Тел за заваряване без газ

Здравей колега! Звъннах на номера който си ми дал на лични,но ми казаха че има грешка!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X