Здравейте!Донесоха ми от Англия заваръчен апарат,който работи без да използва газ.Апарата е италиански,любителски.На него пише: SIP handymate Gasless.За съжаление в него няма ролка,и тъй като съм абсолютен невежа не мога да открия каква тел трябва да купя.Това което разбрах,е че ролката е малка на диаметър,и с по малък вътрешен размер по оста от използваните масово ролки.Както вече казах,въобще не съм в час с подобна техника,апарата ще се ползва евентуално за малки и не отговорни заварки на тънки неща.Та въпроса ми е-каква тел евентуално трябва да купя,и продава ли се въобще в България?Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тел за заваряване без газ
Свий
X
-
От: Тел за заваряване без газ
Здравейте,
В Момента имам 5 кг такъв тел на ЕСАБ. Произведен в Щатите.
Цената е 25 лева на килограм. Ако искаш мога и да ти пренамотая някакво количество.
Чакам и по-евтина, но ще дойде след около месец - месец и половина.
Коментар
-
Здравейте! Подготвен съм ,че по скъпа.Това не ме плаши много,защото ще се ползва рядко и за дребни неща.Така че ще ми стигне за доста време.Проблема е че нямам стара ролка,а тук телта е само на големите,които въобще не могат да се сместят вътре...
Коментар
-
Здравей колега,
Заваръчния тел в твоя случай се нарича "тръбно-флюсов, самозащитен". Ако апарата ти е подготвен за тел ф.0,8мм (телоподаваща ролка + контактна дюза) имам 1 нова ролка D100mm с такъв тел и ще ти я подаря с удоволствие."Плюенето стимулира слюнните жлези и намалява риска от кариес"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар