Попадна ми един шлаг за СО2 от неизвестна марка за мен. Дължината му е 4.5м и ако съдя по дебелината му е промишлен. За мен не става. В случай, че има колеги които ползват такива, ще ми е интересно да знам за каква машина е. http://gbio.snimka.bg/other/shlang-za-so2.656124
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Шланг за СО2
Свий
X
-
От: Шланг за СО2
Шланга е 400А и е страшно истински,имам два такива,неубиваеми са,незнайно производство,тежки са и отдавна не ги ползвам.Това чудо върви със приставка телоподаващо + дълги кабели(телта минава през оста на ротора и посредством два лагера разположени на около 45гр изтласква телта,като на всеки стоп,имаме около 20-30см неизползваема тел)и основен токоизточник,съответно огромен.Идеята е да не качваш цялата машина ако работиш на високо.Имам приставката и ако не забравя ще я снимам,страшно недоразумение е от към електроника.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
-
Този шланг е на поне 30 години.
В него има меден проводник от който спокойно можеш да си направиш два комплекта кабели за прехвърляне на ток.
За този тип шлангове вече резервни части няма.
Коментар
-
Български са . Произвеждани са в завода Кракра в Перник и в КЗУто в София . С тях стандартно са комплектовани първите български промишлени телоподаващи Г 500 и аналогичните машини на КЗУ . В работата още имаме работеща машина с такъв шланг . Не че някой работи с нея ръкохватката си е направо фитнес уред .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар