Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шланг за СО2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шланг за СО2

Попадна ми един шлаг за СО2 от неизвестна марка за мен. Дължината му е 4.5м и ако съдя по дебелината му е промишлен. За мен не става. В случай, че има колеги които ползват такива, ще ми е интересно да знам за каква машина е. http://gbio.snimka.bg/other/shlang-za-so2.656124
    [I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]

От: Шланг за СО2

Шланга е 400А и е страшно истински,имам два такива,неубиваеми са,незнайно производство,тежки са и отдавна не ги ползвам.Това чудо върви със приставка телоподаващо + дълги кабели(телта минава през оста на ротора и посредством два лагера разположени на около 45гр изтласква телта,като на всеки стоп,имаме около 20-30см неизползваема тел)и основен токоизточник,съответно огромен.Идеята е да не качваш цялата машина ако работиш на високо.Имам приставката и ако не забравя ще я снимам,страшно недоразумение е от към електроника.
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Този шланг е на поне 30 години.
      В него има меден проводник от който спокойно можеш да си направиш два комплекта кабели за прехвърляне на ток.
      За този тип шлангове вече резервни части няма.
      АИГ-Заваряване ООД
      Заваръчни апарати "DEL"
      http://www.aigwelding.com
      0889 522 036

Коментар

Български са . Произвеждани са в завода Кракра в Перник и в КЗУто в София . С тях стандартно са комплектовани първите български промишлени телоподаващи Г 500 и аналогичните машини на КЗУ . В работата още имаме работеща машина с такъв шланг . Не че някой работи с нея ръкохватката си е направо фитнес уред .
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X